2016 m. kovo 15 d., antradienis

L'oreal NUTRI GOLD EXTRAORDINARY Naktinis kremas-kaukė


Tegul šiandien būna atsiliepimų apie veido kremus diena, taip gavosi, kad šiandien suplanavau būtent tokius įrašus. Nors L'oreal rašo, kad Nutri Gold tai naktinė veido kaukė, aš sakyčiau, kad tai geras maitinamasis veido kremas, kuris labai skaniai kvepia ir švelnina veido odą.





RAFINUOTAS KREMAS-KAUKĖ INTENSYVIAI DRĖKINA ODĄ IR SUTEIKIA JAI SPINDESIO.
NEPAPRASTA TEKSTŪRA: lengva, nepaliekanti riebumo arba lipnumo pojūčio. 
MATOMI REZULTATAI*:
Po 1 nakties oda tampa pamaitinta, nuraminta ir lygesnė.
Po 1 mėnesio 84 % moterų teigė, kad oda neišsausėjusi ir neatrodo pavargusi.
SUDEDAMOSIOS DALYS
STEBUKLINGAI VEIKIANTI ETERINIŲ ALIEJŲ GALIA:
• Erškėtruogių ir arganų aliejai, žinomi dėl intensyvaus maitinimo.
• Imperata Cylindrica ekstraktas, žinomas dėl odai švytėjimo suteikiančių savybių.
• Bičių pienelis, žinomas dėl maitinamųjų ir apsauginių savybių.
• Eteriniai levandų ir rozmarinų aliejai, žinomi dėl atpalaiduojančių savybių.

Įpakavimas:








Konsistencija:





Mano nuomonė:

Į L'oreal Promo nuotrauką galiu žiūrėti valandų valandas, man labai patinka šį Diane Kruger sukurta reklamos kompanija. Būtent tada, kai atsirado dieninis Nutri Gold kremas, aš jį ir nusipirkau, man be galo patiko, buvo pavasaris (tai buvo prieš du metus), veido oda buvo išsausėjusi, todėl maitinamasis ir gana riebus kremas man puikiai tiko, labai apsidžiaugiau galimybe išbandyti naujieną - kremą -kaukę. Perskaičius aprašymą supratau, tai toks europietiškas sleeping pack azijietiškų naktinių kremų variantas. Jų esmė tokia pat, storu sluoksniu reikia užtepti ant veido, atlikti lengvą veido masažą, pašalinti likučius ir ryte nuplauti. L'oreal Nutri Gold naktinis kremas- kaukė veikia tokiu pat principu. Man labai patiko stiklinis ir labai sunkus kremo įpakavimas, dažytas tamsiai mėlynas stiklas (tikrai to nesitikėjau, atrodo prabangiai), kremo konsistencija apgaulinga, atrodo labai lengva, bet užtepus storu sluoksniu ant veido jaučiasi plėvelę, padarius lengvą masažą likučius nuvaliau, veidas liko šilkinis. Mes jau visos labai didelės mergaitės, puikiai suvokiame, kad tai silikonai, tačiau alergijos ir spuogų neatsirado, tai pliusas. Ryte veidas nebuvo riebus, jis liko toks pat šilkinis, pamaitintas ir matinis. Svarbiausiai yra nepadauginti su kremu, gamintojas siūlo naudoti kremą kelis kartus per savaitę. Aš nuo savęs pasakyčiau kiek kitaip, jeigu jūsų veido labai sausa- tada taip, kelis kartus per savaitę, jeigu oda normali - vieną kartą per savaitę kaip papildomą sos priemonę veido maitinimui, riebiai ir kombinuotai odai tikrai netiks, jautriai odai irgi, nes gali kimšti poras. 

PR sample




SHARE:

2 komentarai

  1. Man irgi labai patiko. Jau gal puse metu naudoju ir labai esu patenkinta. O del ipakavimo, tai tikrai buvo keista, kad uz tokia kaina bus stiklinis ipakavimas:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man irgi buvo keista kad kokybė tokia gera, aš naudoju kaip sos priemonė, rezultatas super.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig