2016 m. kovo 16 d., trečiadienis

Urban Decay GLIDE-ON EYE PENCIL Akių pieštukas (spalva Perversion)


Sveiki, mano brangieji, pradėjau šiandien iš ryto tvarkyti savo kosmetinę, todėl užtrukau ilgiau nei tikėjausi. Vieną kartą per dvi savaites aš išimu iš kosmetinės jau aprašytas kosmetikos priemones ir įdedu naujas testavimui. Šiandien pasakosiu apie Urban Decay juodos spalvos pieštuką, spalva Pervesion. Vieną gavau testavimui, o kitą tokį pat pasirodo jau seniai turiu savo kosmetinėje. Naudoju mažai, šiandien bandysiu papasakoti kodėl.




Gamintojo aprašymas:



Švelnios tekstūros, ilgai išliekantis, begalę apdovanojimų pelnęs ir atsparus vandeniui- 24/7 Glide-On akių pieštukas yra geriausias kada nors sukurtas pieštukas akims! Šio pieštuko iš Urban Decay tekstūra išlieka kreminė ir švelni tam, kad lengvai galėtumėte ją retušuoti (apie 30 sekundžių), o išdžiūvusi sukuria ilgai išliekantį efektą, kuris nejuda iš vietos. Dar niekada tokios aukštos kokybės, lengvai retušuojamas pieštukas nebuvo dar ir atsparus vandeniui. Sudėtyje turintys 50% drėkinančių ingredientų (tokių kaip jojobos aliejus, vitaminas E ir medvilnės sėklų aliejus) ir patalpinti į aukščiausios kokybės vandeniui atsparią formulę, 24/7 pieštukai suteikia ilgalaikę spalvą ir pasakiškai lengvą naudojimą.

Spalvų pasirinkimas:




Kur pirkti: nuo rytojaus www.douglas.lt

Įpakavimas:





Spalva:





Mano nuomonė:

Mano Smoked paletėje buvo šitas juodas gražuolis, todėl kažkaip neužfiksavau, kad jį turiu. Jis skirtas būtent Smoky eyes makiažams atlikti. Paprasta pieštukas, drožtuko įpakavime nėra, reikia apie tai pagalvoti iš anksto. Spalva ryškiai juoda, matinė. Kodėl aš jį naudoju mažiausiai? Nes kaip ir gamintojas rašo, jis yra ilgai išliekantis, visiška tiesa. Jis labai pigmentuotas, be jokių pastangų gali nupiešti tikslią liniją, tačiau pataisyti klaidos (jeigu nupiešėte nelabai tiksliai) jau nebeįmanoma. Ištušuoti jį be galo sunku, nepiešėte liniją ir viskas, jis visą dieną lieka savo vietoje. Tai labai didelis pliusas darant proginius makiažus, tačiau atėjus namo ji nuvalyti be galo sunku. Net vandeniui atsparus skysti ne visada susitvarko su užduotimi. Ką aš noriu pasakyti, pieštukas labai geras, tačiau tikrai neskirtas kiekvienai dienai, tik ypatingoms progoms, kai reikia tobulai atrodančio, ryškaus smoky eyes makiažo varianto. Girdėjau labai daug gerų atsiliepimų būtent apie spalvotus pieštukus, rytoj pažiūrėsiu prie stendo atspalvius gyvai.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig