2016 m. kovo 16 d., trečiadienis

GOSH makiažo priemonė “Lumi drops” (spalva peach)


Dar vienas atsiliepimas apie Gosh naujieną, Lumi drops skystą higlighterį. Pamačius parduotuvėje kitus tobulus atspalvius ilgai galvojau, na kodėl mes gavome testavimui tokius tamsius?



Natūralus grožis ateina iš vidaus. Tegul naujieji Lumi Drops leidžia Jūsų veido odai švytėti. Lumi Drops yra skysta šviesą atspindinti priemonė, kuri suteikia švytėjimo Jūsų veido odai.  Perlų pigmentai suteikia veidui švytėjimo. Ruošiesi vakarėliui mieste? Naujieji Lumi Drops suteikia veido odai įvaizdį lyg eitumėte „raudonoju kilimu“, suteikia odai natūralų švytėjimą  atspindint šviesos spindulius. Trys skirtingi atspalviai leis sukurti vis skirtingą įvaizdį išryškinant gražiausius Jūsų bruožus.
· Suteikia odai švytėjimo;
· Spindesys nuo šviesą atspindinčių pigmentų;
· Skysta lengva formulė, kuri yra lengvai maišoma ir išskirstoma;
· Be kvapų.
Kaina: apie 10 EUR
Kur pirkti: Eurokos
Spalvų pasirinkimas:

Įpakavimas:







Mano spalva:




Mano nuomonė:
Aš negaliu pasakyti, kad labai mėgstu skystus higlighterius, man labiau patinka pudriniai ir kreminiai. Kodėl? bandysiu paaiškinti: skystieji higlighteriai riebina veidą, jeigu oda ir taip riebi, jų geriau nenaudoti, taip pat jie gali paryškinti odos nelygumus ir poras, kita problema - panaudojus birią pudrą, jų ištušuoti beveik neįmanoma. Gosh Lumi Drops skystas higlighteris, jis labai lengvas,konsistencija perlamutras su blizgučiais, tačiau mano Peach spalva labai jau tamsi. Ji tinka tik vasarai arba labai tamsaus gymio merginoms. Parduotuvėje mačiau tobulų atspalvių Gosh Lumi, švelniai rožinė ir šampano. Vis galvoju, na kodėl mano atspalvis toks tamsus, aš net ant veido rezultato parodyti negaliu, nes veidas šviesus, o higlighteris atrodo lyg dėmė.  Nelabai pavyko man ir sumaišyti šios priemonės su skysta pudra, jeigu nebūtų pavienių blizgučių, viskas būtų ok, bet didelio blizgučiai ant viso veido tikrai man nelabai patinka.
Šnekant apie įpakavimą noriu pasakyti, kad jis gana patogus, tačiau man kyla klausimas, kaip jis eis į pabaigą, kaip ištraukti priemones likučius iki galo?
PR sample



SHARE:

2 komentarai

  1. Taip, tikra tiesa, kodėl negavome šviesių spalvų? Neabejoju, būtų patikusi priemonė daug labiau nei dabar. Bet ant tavo rankos jis neatrodo labai tamsus, atrodo kaip tik...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jau ant rankų užtepiau savaimio įdegio priemone, nes ruošiamės į Mados Infekciją, o veidas tai dar baltas, todėl atrodo nelabai, oi kaip nelabai. Aš gi mačiau parduotuvėje tobulus šviesius atspalvius, o tas Peach labai savotiškas.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig