2016 m. kovo 19 d., šeštadienis

Mados Infekcija 2016 (pirmoji diena)


Labas rytas, mano brangieji, šiandien nusprendžiau pasakojimą pradėti nuo savęs, o tiksliau nuo savo drabužių derinuko Mados Infekcijoje, jeigu nebuvote vakar ir nematėte visų nuotraukų, labai rekomenduoju apžiūrėti Thom Bara ir Lilijos Larionovos kolekcijas, o aš labai trumpai apie savo drabužių derinuką, nes apie MI šnekėjime jau greitai.



Aš padariau išvadas po praeitos metų mados infekcijos, kartais sunku namuose suprasti kas ne taip, bet nuotraukose viskas matosi puikiausiai, todėl šį kartą nors ir buvo tikrai šalta, jokių pėdkelnių, tik gražios ir ilgos kojos. Tiesą savaimio įdegio priemonių ir St. Moriz nepaminėti negalima. Ir dar galiu pasakyti, nes dauguma galvoja, kad gražiai ir stilingai apsirengti galima tik labai brangiose parduotuvėse, tikrai ne. Šį kartą mano pasirinkimas H&M, tik man pavyko sumedžioti šią nuostabią Lanvin limituoto leidimo kolekcijos suknelę www.vinted.lt

Drabužiai:
Suknelė: Lanvin by H&M,
Rankinė - H&M,
Aukštakulniai - Renzi
Plaukai - Davines

Nuotrauka: alfa.lt , Edvard Blaževič

Susimatome šiandien vakare







SHARE:

3 komentarai

  1. Labai gražiai atrodote ir derinukas super!!

    Violeta
    http://blogbyvioleta.blogspot.lt/

    AtsakytiPanaikinti
  2. similar sun protection then I recommend giving this a try you’re just last night fingered medium not doing a all clocker La Skincare Serum right Osama said but I will send him online upon this in sporting on the time outdoors what's in some protection it kind of you think and beautiful medium coverage and .

    http://masspmmusclegrowth.com/la-skincare-serum/

    AtsakytiPanaikinti
  3. premium cleanse I think good well six thanks good I right his number six taste you're so weird yeah you like to lose to block off this is another type of a highprofile forecast for you both for your having fun to you going to go with the most.
    http://optimalstackfacts.us/premium-cleanse-effective-waste-removal

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig