2016 m. kovo 6 d., sekmadienis

Makiažas su Urban Decay Naked Smoky



Šiandien rankos pačios pasiėmė Urban Decay naked Smoky paletę  labai jau norėjau pagaliau išbandyti. Aš dar nepasinaudojau UD makiažo atlikimo schemomis, tačiau manau gavosi gražiai. Tokie makiažai mano mėgstamiausi, jie tinka prie mano pilkos spalvos lęšių ir idealiai tinka pristatymams vakare. Aš ištraukiau savo turimą UD kosmetiką, todėl pasistengiau savo makiažui panaudoti maksimaliai daug skirtingų priemonių tam, kad parodyti rezultatą.

Kaip aš jau pasakojau, man taip ir nepavyko nusipirkti tinkamo atspalvio UD Naked kreminės pudros ir maskavimo priemones, šitie produktai jau įrašyti į norų sąrašą, reikia tik pamatyti stendą gyvai.

O kol kas naudojame mano mėgstamą Mac makiažo pagrindą ir Sigma šepetėlį:


dabar mano paakių zoną išsausėjusi, stengiuosi nepasunkinti jos gero maskavimo priemonėmis, todėl kol kas naudoju Maybelline maskuoklį:


Užfiksuojame makiažą su biria Make Up Store pudra


Antakiams naudoju Maybelline pieštuką Brow satin


Akių makiažą pradedu nuo UD makiažo bazės:


Akių makiažui naudoju UD Naked Smoky paletę: prie pat blakstienų linijos tepu Black market spalvą, gerai ištušuoju su Denger atspalviu, į voko vidurį tepu Slanted, akių kamputį paryškinu su High, o antakių liniją paryškinu su Combast. jeigu reikia, ištušuoti perėjimą galima naudojant matinį pilką atspalvį Password


Blakstienų tušas UD


Kontūruojame veidą naudojant UD Flushed klasikinę paletę


Lūpoms naudoju tobulą UD lūpų blizgį


Rezultatas:





Kol kas esu labai patenkinta nauju UD lūpų blizgesiu, jis tikrai tobulas, kiek spalva, tiek ir kokybė. Urban Decay Flushed skaistalų, bronzinės pudros ir higlighterio paletė jau eina į pabaigą, turiu dar vieną, bet klasikinės paletės spalvos žymiai universalesnės, rekomenduoju nusipirkti, nes tikrai tobulas dalykas. O apie Urban Decay Sloky paletę šnekėti kol kas ankstoka, tačiau makiažas gavosi labai gražus, tokios spalvos mano mėgstamiausios. dar kelis žodžius noriu pasakyti apie blakstienų tušą - rezultatas man patinka, tačiau tušas nusiplauna be galo sunku, kiekvienai dienai jis tikrai netinka. Kol kas tokie mano pirmieji įspūdžiai.

















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig