2016 m. kovo 5 d., šeštadienis

Outfit: coral colour detais


Kas sakė kad šeštadienis išeiginė? Iš ryto aš jau skubėjau į Kaziuko mugę, negaliu pasakyti, kad ten man labai patiko. Viskas labai standartiškai, maistas, maistas, maistas, žuvis, kopūstai, verbos ir kelios vietos su papuošalais. Nežinau kodėl, bet man atrodo palapinių su maistų padidėjo ženkliai, tačiau mano dėmesys verboms. Aš esu rusė, mes tokių verbų neperkame, tik paprastus kučiukus, todėl šiandien mano drabužių derinukas ir labai gražios verbos.










Striukė - Bershka
Batai -ZARA
Kelnės - Bershka
Palaidinė - NEW YORKER
Rankinė -MANGO
Šalikas - ZARA












SHARE:

4 komentarai

  1. Ne visai supratau tą dalį apie tai, kad šeštadienis nėra išeiginė. Tu čia apie pardavėjus? O verbas perka katalikai, tai man irgi jos visai nesuprantamos. Tu teisi, raugintų kopūstų kvapo labai smarkiai padaugėjo. Bet man patiko Vokiečių gatvėje. Žmonių gerokai mažiau nei kitur (gal, kad pirmą kartą šioje vietoje?), nemažai visokių įdomių papuošalų gamintojų. Vis dar pasvajoju sugrįžti ir nusipirkti kuprinę su ryškiai mėlynomis detalėmis.
    O apranga graži! Nesušalai?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man atrodo, kad pardavėjai visus metus ruošėse Kažiukui, nes realiai tai vientelė galimybė ką nors parduoti ir parodyti save. Aš iki Vokiečių gatvės net nespėjau nueiti, perėjome Gedimino prospektą ir Katedros aikštę. Ačiū labai, ne, nesušalau, nes saulė išlindo. ;-) Rytoj būtinai iki ten nuvažiuosiu, nes važiusiu aplankyti tėvus.

      Panaikinti
  2. Tos verbos lenkų. Aš lietuvė, katalikė, bet religiniais tikslais mes naudojam kadagio šakelę :) Šitos labai gražios, bet irgi neperku, nebent dėl gražumo galima ;)

    Bet labai kirpimas gražus, ir derinys irgi :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig