2016 m. kovo 5 d., šeštadienis

Sense of Simplicity by CATRICE kreminiai akių šešėliai


Labas rytas, brangieji, šiandien noriu papasakoti apie kreminius (gelinės tekstūros) Catrice akių šešėlius, su kuriais kariauju jau labai ilgai. Nors man pavyko išgauti maksimalią pigmentaciją ir spalvą, niekaip nepavyksta priversti šių šešėlių likti ant mano vokų.





Supaprastinkite savo gyvenimą. Minimalistinis dizainas su maksimalia nauda naujojoje Catrice kolekcijoje ,,Sense of Simplicity”.
Sense of Simplicity by CATRICE akių šešėliai
Išraiškingas akių makiažas su ypatingai švelnios tekstūros akių šešėliais, kurie itin lengvai pasidengia ant akių vokų odos. Ilgai išliekantys, stilingi akių šešėliai.

Talpa: 4,5 gr.

Kaina: 4,19 EUR (aš pirkau su 40% nuolaida)

Spalvų pasirinkimas:



Įpakavimas:







Rezultatas:

Ant rankos iš eilės: tik šešėliai, šešėliai su baze, šešėliai ant juodos spalvos pieštuko




Iš karto po makiažo:


Praėjo dvi valandos:





Mano nuomonė:

Pradėsiu nuo pat pradžios, mėgstu Catrice kreminius šešėlius, kažkada turėjau tamsiai žalios spalvos, atidaviau mamai, nes jai labai reikėjo, ji išnaudojo iki paskutinio lašo, o Catrice atnaujino asortimentą iš kreminių šešėlių nebeliko. Kaip aš apsidžiaugiau, pamačius naujoje kolekcijoje būtent gelinius šešėlius, o spalvos kokios buvo daug žadančios. Tačiau atėjus į parduotuvę, kilo abejonių dėl kokybės, bet pamačius nuolaidą, pasidaviau. Nusprendžiau nusipirkti tamsesnį variantą ir pažaisti namuose. 
Šešėlių įpakavimas standartinis, konsistencija gelinė, ant rankos galima tepti su sintetiniu teptuku, ant akių tik pirštais, nes blizgučiai taip ir lieka ant šepetėlio. Savaime suprantama, aš nusipirkau tamsiausią atspalvį, mačiau viename bloge, kad tokio tipo šešėlius reikia naudoti su tamsios spalvos akių šešėlių bazėmis. Ar girdėjote, kad NYX turi ne tik baltos, bet ir juodos spalvos šešėlių pagrindą? Aš irgi ne, net JAV yra, užsakiau. Bet dabar reikėjo suktis iš padėties, tobulas juodas pieštukas atskubėjo į pagalbą (pas mane Gosh). Nuotraukose ant rankos matosi visi įmanomi variantai: tiesiog šešėliai (jeigu tiesiog šešėliai ant akių, jų nesimato visai), su akių šešėlių pagrindu (irgi ne variantas) ir ant juodo pieštuko. Su pieštuku rezultatas man tikrai patiko. Užtepus šešėlius ant akių, naudojant pieštuką ir juodos spalvos matinius šešėlius rezultatas buvo wow, labai gražu, tačiau po kelių valandų šešėliai subėgo į raukšles. Tiesą sakant, ant mano vokų subėga ir Chanel kreminiai šešėliai, kurių kaina ne du eurai su nuolaida, o visi dvidešimt penki, todėl aš pratęsiu bandymus toliau. Bandysiu su MAC fiksatoriumi, gal rezultatas bus geresnis. 
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, Catrice kreminiai šešėliai, tai ne tas variantas, kur nusipirkai, užtepei ir super, čia reikia dar pagalvoti kaip teisingai juos panaudoti. Kaip sakant šešėliai lavina kūrybiškumą. 





SHARE:

6 komentarai

  1. O apšesėliavai aplink tuo pačiu ? Ar kažkaip kitaip , ar kitu šešėliu ?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pradžia buvo juodas pieštukas ir juodos matinės spalvos šešėliai, o ant viršaus tada kreminiai catrice šešėliai.

      Panaikinti
  2. Pabandykit tepti šešėlių pagrindą, tada pieštuką ir šešėlius, turėtų laikyt :) man be pagrindo jokie pieštukai nelaiko, vokai labai riebūs. Makiažas labai gražus gavosi, užsimaniau pasipeckiot tamsiai akis :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai čia su makiažo pagrindu, šešėliai ir pieštukas laikosi super, bet užtepus catrice kreminius šešėlius subėga ;-(

      Panaikinti
  3. Man nesilaiko šešėliai nei ant maskuoklio nei ant pudros, tik su specialia šešėlių baze, dabar artdeco naudoju :) ir tai ne visą dieną..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš turiu NYX baltą, Urban Decay klasikinę, Make Up Factory, Ardeco naują šalto atspalvio, bandysiu su visomis, papasakosiu apie rezultatą. Nuotraukose su Make Up Facotry

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig