2016 m. kovo 21 d., pirmadienis

Sigma E40 Smailėjantis šešėliavimo šepetėlis


Aš jau turiu net penkis Sigma šepetėlius, tačiau jeigu reikėtų išsirinkti tik vieną tobulą šepetėlį, tai būtų šitas E40, skirtas šešėlių sklaidymui. Šį stebuklą aš nusipirkau pati, nesitikėjau tokios nerealios kokybės ir šešėlių skaidymo galimybių. Atrodo tokių šepetėlių N ir dar daugiau, bet šitas vertas kiekvieno mano sumokėto cento.



Gamintojo aprašymas:




Sigma Beauty patentuota Sigmax® ir SigmaTech™ technologija
- Šereliai nesugeria makiažo priemonių
- Antialerginiai šereliai nesukelia alerginių reakcijų
- Rankenėlė pagaminta iš lengvo medžio, padengta 8 sluoksniais dažų, atsparių subraižymams ir vandeniui.
- Šepetėlių antgaliai pagaminti naudojant SigmaAlloy™ technologija,kuri neleidžia metalui rūdyti. Turi antibakterinių savybių.
- 3 užspaudimo žiedai suteikia tvirtumą ir ilgaamžiškumą.
- Pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų


Kaina: apie 17 EUR

Kur pirkti: www.topbeauty.lt 

Įpakavimas: 









Palyginimas su mano turimais šepetėliais šešėlių skaidymui:





Mano nuomonė:

Šį teptuką rekomenduoja visi blogeriai, todėl aš pasidaviau pagundai ir užsisakiau. Kaina nėra maža, tačiau jeigu būčiau žinojusi kad jis toks tobulas, nusipirkčiau dar ir mažesnį variantą skaidymui ir šešėlių retušavimui, tačiau tai jau ateities planai. Šepetėlis labai kokybiškas, juodas medinis, šereliai nėra natūralūs, tačiau labai švelnūs ir puikiai atlieka savo darbą. Forma leidžia gerai ištušuoti šešėlius voko raukšlėje, paryškinti lanką ir daryti tobulus Smokey Eyes makiažo variantą. Turint tokį šepetėlį labai lengva padaryti bet kokį makiažą.. Aš noriu palyginti Sigma šepetėlį su Gosh ir Jessup, aišku kaina nėra tokia pat, jie žymiai pigesni, tačiau forma ir kokybė ne tokia pat. Šitoje vietoje aš noriu jums pasakyti, kad Sigma E40 tobulas, rekomenduoju nežiūrint į kainą, jis vertas tokių pinigų. Galima turėti kelis paprastesnius šešėliams ir vieną tobulą šešėlių sklaidymui. Dar noriu pasakyti, kad šepetėlis labai gerai plaunasi, nepraranda formos ir džiusta pakankamai greitai.



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig