2016 m. kovo 21 d., pirmadienis

Smokey Eyes makiažas


Aš niekada neklijuodavau blakstienų sau darant makiažus, man atrodė kad jų realiai nereikia, jos atrodo nenatūraliai, aš būtinai jas pamesiu, jos atsiklijuos netinkamu momentu ir aš dar nekenčiu klijų ant savo akių, nes akys nešiojant spalvos lęšius labai sujautrėjo. Vertinant nuotraukas, suprantu, kad pasirinkus tinkamo dydžio blakstienas jos atrodo labai gerai ir suteikia užbaigtumo, taip pat makiažas atrodo profesionaliau, o klijuojant atsargiai klijai nepatenka į akis (bet tam jau reikia praktikos ir tam tikrų žinių kaip tai daryti, bet apmokymai Make Up Store nepraėjo veltui).



Aš pradėjau makiažą nuo Amway drėkinamosios veido kaukės, nes planuoju tepti ne vieną pudros sluoksnį, todėl veidas turi būti gerai paruoštas, pamaitintas ir nesausas, o svarbiausiai paakių zonoje raukšlės mažiau pastebiamos po kaukės naudojimo.


Aš nenaudoju bazės, tačiau raudonį maskuoju su žalios spalvos PUPA  maskuokliu (maskuoju skruostus ir nosies zoną). Mano veidas linkęs rausti, bet aš neplanuoju to rrodyti, nuotraukose makiažas privalo būti tobulas.


Naudoju L'oreal True Match kreminę pudrą, jos spalvos pagrindas rudai- geltonas, todėl net jeigu fotografai fotografioja su blyskte mano veidas neatrodys balkšvas.


Šviesinu paakių zoną su MAC Pro LongWear kreminiu maskuokliu


Atliekame lengvą kontūravimą su BellaPerriere kontūravimui skirta palete, šviesiname paakių zoną su geltonos ir rožinės spalvos pudromis, paišome skruostus su viduriniu šaltu rudu atspalviu.


Skaistalai ir Higlighteris iš The Balm paletės Mary Lou or Hot Mama, naudojam labai minimaliai


Akių makiažą pradėdame nuo Make Up Factory bazės:


Ant viso voko tepame Maybelline gelinį akių pravedimą ir ištušuojame. Mes klijuosime blakstienas, todėl blakstienų augimo linija turi būti nupiešta gerai ir lygiai (prie pat blakstienų)


Ištušuojame juodą  spalvą su matiniais Artdeko šešėliais


Šitoje vietoje aš pagalvojau kad pika ir juoda atrodo labai jau nuobodžiai, todėl įnešiau vos vos ryškiai žalios spalvos iš UD Elecktic paletės


Antakiams naudojame:


Išryškiname kontūrą su  Catrice maskuokliu


Naudojame priklijuojamas blakstienas, nuotraukose jus dar galite pamatyti klijų likučius, tačiau kai klijai išdžiuvo, jų spalva tapo nematoma.




Lūpoms naudoju 

MAC Store (šaltai ruda spalva) pieštuką


Ir Nars Orgasm lūpų blizgį:



Užfiksuojame makiažą su Sensilis veido pudra, būtent jos deka gaunasi labai lengvas 'glow' efektas


Naudojami šepetėliai:


Geriausias šešėlių skaidymui - E40 ir kreminei pudrai F50. Be tobulų šepetėlių neįmanomas bei vienas makiažas, aš jau išbandžiau be galo ir kratšto įvairių šepetėlių variantų, po gautų kelių Sigma šepetėlių testavimui nusipirkau dar kelis pati, o norų sąrašas dar labai ilgas.



Rezultatas:





























SHARE:

4 komentarai

  1. tas zalsvas pupos maskuoklis jau mano noru sarase!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jis gana pigmentuotas, todėl naudoti reikia labai atsargiai, būtina kreminė pudra šilto arba beige tono, tik tada darant nuotraukas jo nesimato, o raudonis paslėptas. Priemonė tikrai verta dėmesio ;-) Renginiams naudoju pastoviai

      Panaikinti
  2. Atrodei nuostabiai. Ir šis makiažas - tobulas! :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig