2016 m. kovo 1 d., antradienis

„Urban Decay“ jau greitai pasieks Lietuvą


Aš dievinu Urban Decay kosmetiką tiesiog dievinu, tai labai geros kokybės šešėlių paletės, sakyčiau kitaip, vienintelės, kur šepetėlis tinkamas naudoti, tai labai gera akių šešėlių bazė ir nuostabios veido kontūravimo Flushed paletes. Ką noriu pasakyti, jau greitai UD kosmetika bus pasiekiama ir Lietuvoje. Pagaliau nereikės žiūrėti daugybę blogu tam, kad išsirinkti kreminės pudros atspalvį ir vistiek nepataikyti, nereikės googlinti lūpų dažų atspalvius, nes juos bus galima apžiūrėti parduotuvėje jau nuo kovo 17 dienos.



Noriu pradėti nuo populiariausių Urban Decay kosmetikos priemonių:



O štai mano kuklioji kolekcija:


Mano dažniausiai naudojamos kosmetikos priemonės: Naked trečioji paletė, nes rožiniai atspalviai idealiai tinka prie šviesių plaukų, o Smoked paletė tobula darant vakarinius makiažui, dar viena top kosmetinė priemonė- Flushed, turiu net du atspalvius, klasikinę ir Native (visus atsiliepimus galima rasti bloge, tiesą rašiau labai seniai, bet suprasti ir pažiūrėti nuotraukas galima).

Na ir galiausiai mano UD dėžutė, šokinėjau iš džiaugsmo kaip vaikas:














Labai nekantrauju išbandyti šį grožį, visos spalvos mano mėgstamiausios, nude, matinė raudona, tobulas juodas pieštukas ir wow, nauja Naked Smoky šešėlių paletę, o dar blakstienų tušas. 

Pasimatome kovo 17 dieną Vilniaus Akropolyje, be galo noriu išsirinkti UD kreminę pudrą ir maskavimo priemonę.

















SHARE:

2 komentarai

  1. serious I'm you don't need to be always download up to me on this I'm not feeling pretty dark today thither the same Derma Promedics here let this set for me and I'm just going to move on to the first amassed face okay so thereafter my face it done now it is time to send welcome at I am .

    http://masspmmusclegrowth.com/derma-promedics/

    AtsakytiPanaikinti
  2. TOBULA!! Turiu NAKED2 paletę ir vis negaliu atsidžiaugt, o į Smookey vis varvinu akį ir galvoju kokiai gi čia progai sau pasidovanojus :D Ir labai įdomu kaip pravedimas ir tušas laikys/atrodys!

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig