2016 m. balandžio 6 d., trečiadienis

Apie PUPA blakstienų tušus


Šiandien vakariniam skaitymui siūlau naują įrašą apie blakstienų tušus PUPA, kurį geriau pasirinkti ir kokio rezultato galima tikėtis. O taip man mano antakių ir akių spalvos evoliucija, net pati nesitikėjau tokio rezultato, nes vienos nuotraukos darytos labai seniai, o kitos prieš kelias savaites.



Blakstienų tušo pasirinkimas labai atsakinga užduotis, visos mes norime ilgų ir riestų blakstienų, tačiau tušai visi skirtingi, vieni suteikia apimties, kiti tankumo, dar kiti ilgina ir užriečia blakstienas. Plius vieniems patinka vandeniui atsparūs variantai, aš ieškau paprasto, kad nusiplautų be didelių pastangų, tačiau visiškai nenoriu matyti  savo juodo tušo paakių zonoje, todėl šiandien mes pasistengsime išsirinkti geriausią PUPA blakstienų tušą, aš pakomentuosiu kiekvieną iš turimų ir papasakosiu kuris tas vienintelis, kuris man patinka labiausiai.



Didelis tušo šepetėlis dar negarantuoja tobulo rezultato ir tai faktas, labai sunku atspėti pagal teptuko formą, koks rezultatas bus ant blakstienų, todėl rekomenduoju skaityti blogus ir ieškoti rezultato nuotraukų.






PUPA Pupalash Ilginamasis ir tankinamais blakstienų tušas - geras draugas kiekvienai dienai, atrodo ir šepetėlis patogus, ir naudoti lengva, tačiau tai nėra Meilė iš pirmo žvilgsnio. Taip, mano blakstienos gaunasi pakankamai ilgos, tačiau nelabai ir tankios, todėl šitas PUPA blakstienų tušas man patinka mažiausiai.





PUPA VAMP! EXTREME Tankinamasis blakstienų tušas - šitas tušas tikrai sukuria 'wow' efektą. pažįstu labai daug merginų, kurioms būtent Vamp tušas yra numeris vienas. Jis vienu potėpiu suteikia apimties, tačiau labai gražiai atrodo ir tolo (bendras vaizdas). Tušo šepetėlis storu sluoksniu nudažo blakstienų augimo liniją, todėl vizualiai atrodo daugiau blakstienų. šitas tušas tikrai patiks toms, kieno blakstienos šviesios ir labai mažos.  Plius tai mano mamos mėgstamiausias tušas. Ar man patinka? taip, labai, jeigu reikia dramos efekto ant akių.





PUPA Ultraflex Ilginamasis blakstienų tušas- mano mylimiausias ir mėgstamiausias PUPA blakstienų tušas, jis tobulas. Šepetėlis leidžia nudažyti kiekvieną blakstieną nuo pat augimo linijos, gerai jas pašukuoja ir suteikia ilgio. blakstienos gaunasi gražios, atskirtos, ilgos ir labai tvarkingos. minusas - tušas blogai nusiplauna, tačiau už tokį efektą aš jau atleidžiu bet ką.




Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, nėra tobulo blakstienų tušo, kuris galėtų patikti absoliučiai visiems, kiekvienas turi savo norus ir prioritetus, kiekvienos iš mūsų blakstienos skirtingos, o geras rezultatas suprantamas skirtingai. Mano pagrindiniai norai - ilgos, tankios ir atskirtos blakstienos, būtent tokios gaunasi su PUPA Ultraflex. O kuris PUPA tušas jūsų mėgstamiausias?













SHARE:

6 komentarai

  1. Jus pirmoj nuotraukoj nepasidaziusi labai graziai atrodote :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū labai, va, matot, o ten man kometraus baisiausius rašė apie antakius ir jų foma, apie makiažą ir t.t. darar jau nerašo, tikriausiai priprato ;-)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Oi man Extreme Vamp irgi labai patinka, tik kad prakeikiu jį kiekvieną kartą, kai šį reikia nuvalyti :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Vat būtent, nusivalo labai sunkiai ;-) bet blakstienos gražios

      Panaikinti
  4. Anonimiškas2016-04-08 12:53

    mistakes. Go through the reviews that others have penned down about their experience with binary options and brokers. Binadroid Read that advice from experienced traders.


    http://masspmmusclegrowth.com/binadroid/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig