2016 m. balandžio 21 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2016.05.21



Šiandien aš vis sau sakau, parašom dar vieną straipsnį, na dar vieną, puikiai žinau, kad Beauty talk rubriką reikia parašyti žūtbūt, o visi kiti atsiliepimai gali ir palaukti. Tiesa, su temperatūra ir sloga rašyti sunkoka, sunkiau susikoncentruoti, todėl kelis kartus perskaitau savo parašytus tekstus, atrodo dar nenusišneku, nors tai gerai. Kviečiu kartu gerti arbatą (mano atveju tai medaus arbata su citrina) ir skaityti geriausių Lietuvos blogerių įrašus. 




Šiandien Beauty talk rubriką noriu pradėti nuo atsiliepimo apie kosmetiką, o tiksliau apie Bourjois matinius lūpų dažus. Seniai jau žiūriu į šiuos blizgius, kol kas kažkas stabdo, nors spalvos tikrai tobulos. Plačiau skaitome Fashion in My Mantra bloge


Po Pelenės parodos NYX kosmetikos tema tapo visiems labai įdomi, Salomėjos bloge atsiliepimas apie NYX šešėlius. Spalvos labai ryškios, tačiau tikriausiai reikia baltos arba juodos akių šešėlių bazės. Aš, tiesą sakant, tokius ryškius atspalvisu naudoju labai retai, todėl patirties nelabai turiu.


Apie Oriflame akių pieštukus ir kreminius šešėlius skaitome Viktorijos bloge. Jeigu reikėtų išsirinkti geriausią Oriflame kosmetikos priemonę, mano nuomonė, tai tikrai būtų juodos spalvos akių pravedimas. Tobulas, tiesiog tobulas. Antrą savaitę iš eilės darau tik akių pravedimą, patinka be galo ir krašto.




Pavasarį reikia rūpintis savo plaukais, Martina išbandė ProFiver plaukų atstatymo programą ir dalinasi savo atsiliepimu. Aš, tiesą sakant irgi išbandžiau, tik man parinko stipriausią violetinės spalvos liniją, man netiko, nes plaukai po naudojimo buvo labai riebūs.


Vis galvoju, na kodėl Lietuvoje nėra Nars, Benefit, L.A. girls pilno asortimento? Savo kosmetinėje turiu Nars orgasm skaistalus, lūpų dažus ir blizgį, bet labai norėčiau išbandyti kreminę pudrą, tačiau kaip išsirinkti tinkamai atspalvį? Kotrynos bloge atsiliepimas apie Sheer Matte Nars kreminę pudrą, domina, labai domina vasarai.


Modesta išbandė ir pasakoja savo blogo skaitytojams apie Ambroozija drėkinamąjį rankų kremą Indrają, man šitas kremas labai patiko, labiausiai dėl nuostabaus kvapo.


Tikriausiai jau žinote, kad mano blogas prasidėjo nuo atsiliepimų viename forume. Norėjau pasidalinti savo nuomonę apie išbandytas Korėjietiškos kosmetikos priemones, taip gimė mintis rašyti blogą. Nors dabar beveik nenaudoju Azijietiškos kosmetikos, neturiu kada, jaučiu jai didelę meilę ir pasitikėjimą. Patricija padarė užsakymą ir jau gavo savo siuntinuką, skaitome ir žiūrime ką užsakė Patricija.







Pavasaris,  laikas naujam sijonui, man labiausiai patiko Simonos drabužių derinukas, kur ilgas džinsinis sijonas groja pagrindiniu smuiku.


Tobulas Maženos drabužių derinukas ir atviras pokalbis apie dalykus, kurie įkvepia


Pagaliau sulaukėme ir Ievos naujų įrašų bloge. Taip, mes visi puikiai žinome, mados blogerius atpažinti galima iš skrybėlės.


O man atrodo pavasaris neįmanomas be gėlių lankelio. Aš turiu net kelis, auksinį padarėme su vyru, o sidabrinis jau atkeliavo iš Talino. Mortos - ryškiai raudonas, tačiau be galo mielas ir gražus.




Dauguma blogerių gavo Grožio dėžutes, tačiau mūsų variantai limituoto leidimo, ką gavo Inna galima pamatyti nuotraukose, o aš jau einu fotografuoti savo dėžutės turinį.


Greta atskleidžia L'occitane siurprizo dėžutės tūrinį, nors aš ne karto neužsakinėjau šio stebuklo, perskaityti man buvo tikrai įdomu. Iš kitos pusės mini kosmetikos priemonės ir mėginukai jau tikrai manęs nedomina, o jeigu pabandymams ir susipažinimui, tai kodėl ne?



Kur vyksta pagrindinis blogerio gyvenimas? Instagrame. Už kiekvienos nuotraukos slepiasi istorija, prisiminimai ir emocijos. Praeitą savaitę skaičiau įrašą apie tai, kaip blogerės turi ištobulinti savo Instagram, galvoti apie produktų pateikimą, nuotraukų kompozicijas ir pan. Are you seriously? daugumos blogerių instagramai atrodo kaip broliai dvyniai, nuotrauka pusryčių, prie kompiuterio, kava, žurnalas, gėlės , išbalintas fonas, ir juodai baltos spalvos selfie. Gal geriau būkime gyvais? Gal būkime savimi? Gal nereikia fotografuotis prie sienos tik dėl to, kad ji atitinka jūsų instagram puslapio tematiką? Darjos Instagram  puslapis atrodo įkvepiančiai, o kaip smagu atspauzdinti nuotraukas iš isntagram ir turėti jas prisiminimui? Kur tai padaryti skaitome Darjos bloge.


Enrika savo blogo skaitytojams pasakoja apie permainas, pirkinius ir  naują šukuoseną (kuri atrodo labai gražiai, mano komplimentai). Plačiau jos bloge



Sandros naujos rubrikos "Tuesday coffee break" antroji dalis, linkiu, kad tokia rubrika antradieniais tavo bloge taptų tradicija.

Tokia buvo mūsų madinga grožio savaitė, pradėjome nuo arbatos, o pabaigėme kava.













SHARE:

4 komentarai

  1. them in me and then what's my work is done I'm gonnahappen hydrolyzed whey protein going to have some greens after alkalizing my Apexatropin
    body go home we're going to have a workout meal the Kansas a protein and vegetables primarily fast digesting proteins and slow .

    http://masspmmusclegrowth.com/apexatropin/

    AtsakytiPanaikinti
  2. O kur tokių gelių lankelių galima įsigyti? Gal galit savo įkelti pasižiūrėt :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labas, Rūta :) As butent si lankeli nuotraukojei isigijau is Make Heads Turn ;)

      Panaikinti
  3. God Of Supplement by using many weight lose supplement but still not get any outcome? Are you afraid of using any other weight lose supplement because of fraud http://godofsupplement.com/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig