2016 m. balandžio 17 d., sekmadienis

BEYU Smooth Lip Base Lūpų dažų pagrindas


Jau tikriausiai niekam ne kyla abejonių dėl akių šešėlio pagrindo ar veido praimerio naudojimo, tačiau lūpų dažų pagrindas? Kažkas tikrai naujo. Mano pirmoji pažintis su tokio tipo priemone prasidėjo MAC, ten prieš matinius lūpų dažus vizažistė naudojo lūpų pagrindą, tačiau įvertinus kainą ir būtinumą, nusprendžiau kol kas nepirkti. Dabar mano rankose Beyu, kaina ženkliai mažesnė, paskirtis, kokybė ir rezultatas toks pats, tai kaip mokėti brangiau?





Bespalvis lūpų dažų pagrindas. Padeda lūpų dažams ar blizgiui išsilaikyti ilgiau.

Kaina: 12 EUR

Kur pirkti: Kosmada ir Kristiana

Įpakavimas:








Konsistencija:




Mano nuomonė:

Reikia pripažinti, kad tai nėra labai populiari ir visiems žinoma kosmetikos priemonė, jeigu akių šešėlių pagrindų pas mane N-įpakavimų, lūpų praimeris mano kosmetinėje pirmas. Tikriausiai dėl to, kad jų pasirinkimas nėra labai didelis, aš tiksliai žinau, kad egzistuoja MAC, jo kaina yra aukšta, dar žinau kad yra Dior ir BeYu. Tokios priemonės paskirtis yra tokia - bespalvės konsistencijos priemonė, BeYu lūpų dažų pagrindas kvepia karamelėmis, kvapas po kelių minučių nesijaučia, o priemonė palieka labai lygias ir švelnias lūpas. Ne, nepagalvokite, priemonė nedrėkina ir nemaitina lūpų, tiesiog paruošia ir sulygina šerpetojimus, lūpų dažai tepasi žymiai maloniau, naudojant matinius lūpdažius nesijaučia 'sausų lūpų efektas', o naudojant kreminius lūpų dažus ir blizgesius jie nepabėga už lūpų kontūrą. 
Apibendrinant noriu atsakyti į klausimą "Ar mums reikia lūpų dažų pagrindo?". Manau tikrai reikia, nes jis palengvina mano gyvenimą, ypač jeigu dažnai naudojate matinius lūpų dažus. Dabar įsivaizduokite savo makiažą be akių šešėlio pagrindo? Aš jau nebe įsivaizduoju, manau greitai taip pat galvosime ir apie lūpų pagrindą.




PR sample





SHARE:

1 komentaras

  1. naturally inside individual’s ideas. For example, does an individual think on a consistent basis that he or she is an "idiot" or Brainup IQ "smart"? We all have an enclosed conversation consistently running through our mind during our waking condition.

    http://masspmmusclegrowth.com/brainup-iq/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig