2016 m. balandžio 15 d., penktadienis

Color Biggie for Lips and More (spalva “Manhattan Chic” No. 418)


Ryškios lūpos tikrai praskaidrina pilką kasdienybę. Šiandien penktadienis, todėl laikas traukti ryškiai raudonos spalvos lūpų dažus ir ruoštis vakare į miestą. Pagaliau susitariau  susitikti su drauge, išgerti po skanų kokteiliuką, o kol kas noriu jums papasakoti apie tobulos matinės raudonos spalvos BeYu lūpų dažus - pieštuką, kuris labai tiksliai nubrėžia lūpų kontūrą, idealiai laikosi visą dieną (net valgant), o kaina tikrai prieinama kiekvienam.



Gamintojo aprašymas:


Naujasis BeYu lūpų dažų pieštukas ilgai išlieka ant lūpų ir suteikia madingą matinį efektą, spalvų pasirinkimas labai didelis, todėl kiekvienas galės pasirinkti tinkamą atspalvį.

Kaina: apie 10 EUR

Kur pirkti: Kosmada ir Kristiana

Įpakavimas:






Spalva:



Rezultatas:





Mano nuomonė:

Pieštukas Matt Color iš BeYu naujos matinės kolekcijos tikrai vertas dėmesio, nes spalvos tiesiog tobulos, ryškios, gražios ir labai sultingos. Aš kai pamačiau visą spalvų pasirinkimą, negalėjau išsirinkti kokios spalvos noriu aš. Na aš nebūčiau aš, jeigu tai nebūtų raudona, tačiau tai ne klasikinis ryškiai raudonas atspalvis, o su vos matomos fuksijos poskoniu. Ant lūpų atrodo labai gražiai,  pliusas - pieštuku galima labai lengvai ir lygiai pravesti lūpų liniją, dar vienas pliusas - spalva išsilaiko ant lūpų visą dieną. Aš net buvau pietauti, BeYu lūpų lūpdažis liko vietoje ( o valgiau ir sriubą, ir karštą patiekalą, ir gėriau arbatą). Minusas - pieštuką reikia drožti, paprastas drožtukas netiks, reikia pirkti didesnį, aš jau peržiūrėjau www.e-kosmada.lt asortimentą, toks BeYu tikrai yra, todėl šiandien užbėgsiu į Akropolį nusipirkti.  
Apibendrinat noriu pasakyti, kad drąsiai rekomenduoju šituos naujus tobulus matinius lūpų dažus.


PR sample






SHARE:

2 komentarai

  1. NORIU!! PS o kaip su sausinimu? Ko gero kaip ir visi..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. sausina netaip stipriai, nes ir ant lūpų matosi kad nemirtinai sausas. ;-) Man labai patiko

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig