2016 m. balandžio 16 d., šeštadienis

L'oreal BROW ARTIST GENIUS KIT antakių priežiūros priemonių rinkinys


Gero šeštadienio, mano brangieji, atkeliavo labai daug L'oreal naujienų, tikriausiai matėte mano Instagram puslapyje, visos ant tiek nerealios ir įdomios, nekantrauju išbandyti, tačiau eilės tvarka. Šios savaitės suplanuotas atsiliepimas apie L'oreal naują antakių rinkinuką, kurio pincetas pranoko visus lūkesčius.





Gamintojo aprašymas:


Rinkinyje „Genius Kit“ rasite visas reikiamas grožio priemones, kurios leis sukurti norimą antakių įvaizdį – net ir ypač rafinuotą. Čia rasite viską, ko gali prireikti antakių priežiūrai.

1. Vaškas su spalvos pigmentais
-Įgauna natūralią antakių spalvą.
-Suteikia antakiams tvarkingą formą, kurią išlaiko iki 12 val. Ypač paprasta naudoti. Antakiai išlieka norimos formos visą dieną.
2. Natūralaus atspalvio pudra
-Leidžia sukurti norimo intensyvumo spalvą.
3. Ypač tikslus pincetas
-Padeda pašalinti net ir ploniausius nepageidaujamus plaukelius.
4. Dvipusis šepetėlis: ritės formos ir su briauna
-Ritės formos šepetėlis sušukuoja ir suteikia antakiams formą.
-Šepetėlis su briauna leidžia juos nepriekaištingai padengti natūralaus atspalvio pudra.


Naudojimas:
1 žingsnis. Šepetėliu su briauna užtepkite vaško ir suteikite antakiams formą.
2 žingsnis. Šepetėliu su briauna užtepkite pudros ir išryškinkite antakius.
3 žingsnis. Ritės formos šepetėliu suteikite antakiams norimą stilių.


Įpakavimas:










Rezultatas:






Mano nuomonė:

Pradėsiu tikriausiai nuo įpakavimo, sidabrinis, atrodo kokybiškai ir naudoti patogu. Didelis pliusas - veidrodis ir pincetas, tiesą sakant, pincetas mažas ir labai geras, pašalina nereikalingus plaukelius greitai ir be skausmo. Sakyčiau, kad pincetas - šio rinkinio žvaigždė. Šepetėlis, kuris skirtas antakiams iš vienos pusės, o šukos iš kitos,  man nelabai. Aš naudojau savo šepetėlį, nes naudoti ir spalvotą vašką, ir  antakių šešėlius tuo pačiu šepetėliu man nesuvokiamas dalykas, tekstūros ir konsistencijos yra skirtingos, todėl aš ir teptukus naudoju skirtingus. Labiausiai patiko šešėliai, spalva šalta-ruda, pigmentacija gera, tepasi malonu, naudoti lengva, tušuojasi tikrai labai gerai. Vaškas patiko mažiau, kaip matote nuotraukoje, mano antakiai yra probleminiai, todėl net naudojant vašką, jie vistiek gyvena savo gyvenimą, šitas vaškas nelaiko mano antakių formos, vėliau aš panaudojau L'oreal antakių gelį ir situacija pagerėjo. Tačiau jeigu antakių plaukeliai minkšti, nesišiaušia ir paklusnūs, vaškas tikrai patiks.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, labai didelis pliusas už pincetą, veidrodį, šešėlio pigmentaciją ir spalvą, minusas - vaškas (nors atspalvis tikrai tobulas ir patiks visoms šviesaplaukėms), šepetėlis.












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig