2016 m. balandžio 21 d., ketvirtadienis

L'oreal COLOR RICHE LE VERNIS A L'HUILE (spalva 550 Rouge Sauvage)


Aš neseniai gavau L'oreal naujienas, jos tokios tobulos, kad buvo net sunku apsispręsti, nuo kokios kosmetikos priemonės pradėti testavimą. Savaime suprantama, nagų lakai nugalėjo, gavau dvi tobulas spalvas: ryškiai raudoną ir pilką. Šiandien mes su jumis pašnekėsime apie naujieną, o taip pat aptarsime naujo ir seno nagų lako skirtumus.




L'oreal pristato naujieną, pirmasis nagų lakas su vertingais aliejais, kuris ne tik suteikia jūsų nagams veidrodinio spindesio, bet ir saugo nuo lūžinėjimo ir išsausėjimo. O naujos 22 spalvos nepalieja abejingų.

Spalvų pasirinkimas:



Įpakavimas:




Rezultatas:








Palyginimas:




Mano nuomonė:

Tikriausiai pastebėjote, kad naujas L'oreal nagų lako buteliukas tapo žymiai didesnis, net 13,5 ml. Pagaliau mėgstamą spalva taip greitai nepasibaigs. Juokais juokais, bet vienintelis lakas, kuris man pasibaigė, buvo L'oreal, nes link pabaigos jis tiesiog sutirštėjo ir naudoti buvo jau nebeįmanoma. O toks didelis ir man jau įprastas buteliukas. Dar vienas esminis skirtumas - šepetėlis, jis platesnis už senąjį variantą, gamintojas teigia, kad naujas L'oreal nagų lako teptukas turi net 400 šerelių. Man ir senas buvo patogus, o prie naujo reikia priprasti. Taip, jis platesnis, tačiau kiek storesnis ir trumpesnis. Nagų lako spalvų pasirinkimas didelis, kiekvienam skoniui. Gerai, kad man neteko išsirinkti sau atspalvius, nes tikrai negalėčiau apsispręsti. Aš jau pagooglinau, labai gražiai atrodo tiek tamsiai žalias, tiek visiškai baltas, tiek chaki spalvos nagų lakai. 
Mano turima spalva kreminės konsistenijos, pilnai užtenka dviejų sluoksnių tobulam rezultatui. Tiesą sakant, aš naudojau turimą bazę ir viršutinį sluoksnį, rezultatas ant išsilaikė apie penkias dienas idealiai, galima buvo nešioti dar kelias, nes apsitrinė tik keli nagų galiukai, bet raudonas lakas turi atrodyti idealiai, todėl aš nuvaliau. Mano manikiūras išdžiuvo gana greitai, o žadamas veidrodinis spindesys tikrai yra, man labai patiko galutinis rezultatas ant nagų.  Labai laukiu L'oreal nagų lakų kolekcijos mūsų parduotuvėse, jau žinau kokias spalvas nusipirksiu dar.

PR sample



SHARE:

4 komentarai

  1. o gal yra žinių, kada jie atsiras prekyboje? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kol kas ne, jai jau tiksliai žinosiu, būtinai paskelbsiu info bloge. ;-)

      Panaikinti
  2. heels approximately underneath your knees here for the most power Greentown into the floor with your palms are just fine and Bio X4 inhale on your exhale hurling waive thespian in health care axe head .

    http://masspmmusclegrowth.com/bio-x4/

    AtsakytiPanaikinti
  3. Iš bandytų šios kolekcijos nagų lakų, mano favoritas, manau tai bus ir mano šios vasaros favoritas, spalva Nr. 440 (Cherie Macaron) :)

    P.S. nuo gegužės jau turėtų šie nagų lakai atsirasti lentynose :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig