2016 m. balandžio 19 d., antradienis

Make Up Store Strobe glow


Jeigu anksčiau veido kontūravimas buvo pagrindinė makiažo tendencija, dabar madingas Strobingas. Tikriausiai būtent veido Strobingą galima atlikti be didelių pastangų ir daug žinių, tai tiesiog veido ryškinimas higlighteriu, kitaip tariant šviesinimas. Anksčiau Strobingą naudojo tik mados pasirodymams ir fotosesijoms, dabar šį techniką prieinama kiekvienam iš mūsų. Šiandien aš labai trumpai aptarsiu neseniai gautą Make Up Store skystą higlighterį ir parodysiu savo strobingo variantą.




Pelenės parodoje Make Up store pristatė skystą higlighterį, kuris tinka būtent Strobing'ui. 



Kas skaito mano blogą, jau žino, kad aš dievinu rožinės spalvos higlighterius, nes jie suteikia gaivumo veidui, pašviesina geriau, tačiau atrodo natūraliai. Svarbu nepersistengti, būtent todėl mano pasirinkimas spalva Aspen.








Strobing schema:

Mano variantas:

Mano nuomonė:

Aš puikiai žinau, kad aklai kopijuoti tendencijų negalima, reikia pritaikyti ir padaryti makiažą būtent taip, kaip tinka jūsų veidui ir prie jūsų veido bruožų. Mano veido oda yra probleminė, matosi poros, todėl niekada gyvenime netepčiau higlighterio ant visos nosies, tik vos vos, kad vizualiai matytųsi pašviesinimas, plius aš paryškinu skruostus, antakių zoną ir zoną virš lūpos. Tikriausiai reikia pridurti, kad Strobingas pagyvina ir suteikia pailsėjusios odos efekto, svarbu tinkamai pasirinkti priemonės atspalvį. Šviesiai rožinis, kaip aš jau sakiau, suteikia švelnumo ir labai natūraliai atrodo, tokia spalva idealiai tinka šviesios odos savininkėms,  o auksiniai-bronzinis tinka tamsaus gymio arba gerai įdegusioms merginoms, kitaip sendina ir atrodo nenatūraliai. Universalus atspalvis, kuris tinka bet kam, balto aukso-šampano spalva, tačiau man toks atspalvis geriau ir efektyviau žiūrisi kartu su kontūravimu. Bet čia tik subjektyvi mano nuomonė. 
Make Up Store skystas higlighteris (Strobe Glow) tobulos, švelniai rožinės spalvos, konsistencija kreminė, tačiau priemonę galima naudoti tik ant kreminio pagrindo pagrindo, tiek jau ant birios arba kompaktinės pudros. Strobe glow įpakavimas patogus naudoti, o spalva tiesiog tobula. Prisiminu Guerlain rožinių perlų makiažą pagrindą, kuri prieš gerus penkis metus naudojau vietoje higlighterio, tai su Make Up Store man gavosi savotiškas deja vu. Labai rekomenduoju pasirinkti būtent tokio tipo ir atspalvio higlighterį, jį paprasta naudoti, o rezultatas matosi iš karto. O aš dar tikrai nueisiu į nemokamą Strobingo pamoką, nes kontūruoti veidą mane išmokė būtent Make Up Store merginos, dabar aš be veido kontūravimo neįsivaizduoju savo makiažo, su strobing'u aš dar nesu tokia drąsi, tikriausiai reikia daugiau praktikos.



PS. dažniausiai užduodamas klausimas, ar galima riebios odos savininkėm naudoti kreminius higlighterius ir išgauti Strobing'o efektą ant savo veido. Aš galiu pasakyti, kad galima, aišku, su saiku, nes riba tarp gražios ir labai riebios odos tikrai yra. Tiesą sakant, aš žinau, kad riebios odos savininkės labai vengia blizgančių priemonių, niekaip nesuprantu kodėl.


PR sample

















SHARE:

5 komentarai

  1. Labai faina priemone....gaila kad toks didelis kiekis savo reikmem...ir kaina nemaža.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai taip, tačiau visos kitos mano matytos priemonės irgi apie 30 ml, todėl kaip ir standartinė pakuotė. Geros priemonės mažai nekainuoja, todėl geriau viena gera, negu kelios prastos. Aš Make Up Store birią pudrą naudoju non stop, pirkau pati, kokybė esu patenkinta be galo ir krašto, geriau už MAC, Dior ir Chanel, puikiai žinau, kai pasibaigs, nusipirksiu dar vieną. strobingui skirtos priemonės nėra pirmos būtinybės kosmetikos priemonė, tačiau tas efektas toks madingas ir taip gražiai atrodo nuotraukose, kad verta dar kelis kartus pagalvoti.

      Panaikinti
  2. Labai faina priemone....gaila kad toks didelis kiekis savo reikmem...ir kaina nemaža.

    AtsakytiPanaikinti
  3. O kokios spalvos ar numerio birią pudrą naudojate?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Make Up Store loose powder, spalva Milk, ji gerai užfiksuoja makiažą, natūraliai atrodo ir tobulai sulygina veido spalvą nuotraukose.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig