2016 m. balandžio 13 d., trečiadienis

Nagų lakas Kinetics Solar Gel Polish, spalva Red Gown


Labas rytas, mano brangieji, šiandien pasakosiu apie Kinetics nagų lakus, kuriuos pamačiau Pelenėje, spalvos buvo labai gražios, o kaina žymiai mažesnė negu parduotuvėje Rygoje, todėl nusprendžiau nusipirkti kelis atspalvius pabandymams. Šiandien apie ryškiai raudoną šnekėsime plačiau.




Kinetics SolarGel – tai nauja nagų lako linija, kuria nulakuoti nagai atrodo kaip padengti geliniu lakavimu. Nagų lakas Jus džiugins iki 10 dienų. Šiam nagų lakui nereikia UV ar LED lempos.

Rekomenduotina naudoti kartu su Kinetics viršutiniu nagų lako sluoksniu.

Talpa: 15 ml.

Kaina: Parodoje vienoje vietoje buvo 3,50 EUR, kitoje 3,95 EUR, Cascada -5,65 EUR, Douglas.lv - 6,40 EUR

Stendas: 


Įpakavimas:






Rezultatas:








Mano nuomonė:


Aš labai seniai ieškojau tokio atspalvio, ryškiai raudono, su labai smulkiu shimeriu, kuris turėtų veidrodinį spindesį. Pradėsime nuo to, kad Kinetics nagų lakus dar labai seniai (prieš gerus metus) pirkau Lenkijoje, man labai patiko gelis (stiprinantis nagus ir skatinantis jų augimą su aukso dalelėmis), todėl jau seniai ieškojau kur nusipirkti ir išbandyti nagų lakus. Pagaliau Pelenėje pamačiau už padorią kainą, išsirinkau du atspalvius: vienas nude, kitas raudonas. Kaip aš nepastebėjau viršutinio sluoksnio? Nežinau, tik dabar pamačius reklamines nuotraukas supratau, kad jo būtinai reikia. 
Šnekant apie Kinetics nagų laką noriu pasakyti, kad man užteko 2-jų sluoksnių, veidrodinio spindesio nėra, kai lakas visiškai išdžiuvo - nago paviršius buvo matinis. Būtent todėl ir rašau, viršutinis sluoksnis yra būtinas, naudojau L'oreal. Blizgučiai ant nago nesijaučia, spalva labai graži, o pats manikiūras idealiai išsilaiko apie 5 dienas, po to nusitrina nagų kampučiai. 

Apibendrinant noriu pasakyti, kad už mažiausią kainą lakas tikrai vertas dėmesio, labai gražios ir ryškios spalvos, gerai laikosi, tačiau kitas klausimas - o kur pirkti? Cascados internetiniame puslapyje mačiau tik likučius.














SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig