2016 m. balandžio 10 d., sekmadienis

NYX Eyebrow gel (spalva Brunette)




Vakar aš dar vieną kartą užsukau į Pelenę, norėjau padaryti dar vieną ratą aplink NYX kosmetikos stendą, kur tau, ten jau stovėjau apsauginis ir kelios eilės žmonių tik tam, kad prieiti prie stendo. Košmaras pasakysiu aš jums, taip negali ir neturi būti, tačiau tai parodo ant kiek NYX populiarus, norimas ir geidžiamas Lietuvoje, kaip mes pavargome nuo tuščių lentynų ir pirkti norimus kosmetikos produktus iš www.ebay.com I(o ten kainos tikrai pigiau nei LT). Bet grįžtame prie temos, aš labai seniai norėjau nusipirkti ir išbandyti antakių gelį būtent iš NYX, kaina juokinga, vos 5 Eurai, visos užsienio blogerės svaigsta nuo spalvų ir pigmentacijos, todėl abejonių nebuvo, jau priėjus prie stendo tiksliai žinojau ko man reikia.







Nauja, tobula priemonė antakiams formuoti - lengvai naudojamas, puikiai išliekantis antakių gelis-kremas. Vandeniui atsparaus gelio-kremo formulė atspari nubėgimui ir puikiai tinka antakiams formuoti bei spalvai užpildyti.


Įpakavimas:





Spalvų pasirinkimas:

Blonde ash blonde - šaltas blondinas
Chocolate red brown - raudonai rudas
Brunette ash brown - šaltai rudas
Espresso deep brown - tamsiai rudas
Black brown black - juodai rudas

Spalva:








Rezultatas:








Mano nuomonė:


Prieš perkant aš nepasidariau namų darbo, tiksliau nepagooglinau siūlomų atspalvių, todėl labai nusiminiau pamačius tik dvi spalvas (bet tai buvo penktadienio rytas ir tik darbo pradžia, nežinau, ar kas nors dar liko stende) - Brunette ir Black. Ačiū Dievui, buvo testerių, todėl užtepus atspalvį ant rankos pagalvojau kad  spalva visai nieko, atspalvis brunetėms nėra toks tragiškai tamsus, turi šaltą pagrindą ir tikrai tiks mano antakiams. Vakar aš išbandžiau ir noriu papasakoti apie rezultatą. Priemonės įpakavimas naudojimui patogus, aš spaudžiu vos vos priemonės ant rankos (priemonė labai pigmentuota, todėl užtenka tikrai labai ilgam) ir antakiams skirtu šepetėliu formuoju antakių formą ir užpildau atspalvių tas vietas, kur plaukelių nėra. Labai didelis pliusas, kad priemonė gali tiek piešti plaukelius, tik tiesiog ištušuoti atspalvį (kaip aš padariau antakių pradžioje). NYX gelis fiksuoja antakius, tačiau mano antakiams fiksavimo per mažai, todėl aš galutiniam rezultatui dar perėjau per antakius su fiksuojančiu bespalviu geliu. NYX gelio konsisitencija labai tiršta, spaudžiasi sunkiai, todėl geras klausimas "ar neišdžius ir dar labiau nesutirštės?".

 Apibendrinant noriu pasakyti, kad už tokią kainą tai tikrai tobula priemonė antakiams, gelis labai pigmentiuotas, ruda spalva atrodo natūraliai ir gražiai, tinka tiek piešti plaukeliams, tiek ištušuoti, formulė atspari vandeniui ir laiko visą dieną. Vienu žodžiu, labai rekomenduoju. Jeigu nerasite Pelenėje, galima užsakyti iš www.ebay.com, ten kainos irgi tikrai prieinamos, tik reikia palaukti savo užsakymo. Aš vakar užsakiau du JOMBO pieštukus, baltą ir juodą, dabar laukiu savo siuntos.





SHARE:

2 komentarai

  1. Labai gerai atrodo. AŠ gaila taip ir nepriėjau prie NYX stendo, ten žmonių klanai buvo

    AtsakytiPanaikinti
  2. As vakar 5 kartus bandziau prieit iki NYX stendo :D ir veltui...eiles nezmoniskos buvo..

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig