2016 m. balandžio 16 d., šeštadienis

Oriflame „The ONE“ akių kontūro ryškiklis


Labas rytas, mano brangieji, šiandien aš pasakosiu apie tobulą akių pravedimą iš Oriflame. Būna taip mano gyvenime, kosmetinėje yra n-akių pravedimų, tačiau jų nenaudoju, nes pastoviai nesigauna lygiai pravesti. O su Oriflame man gavosi net keturias dienas iš eilės, lygiai, gražiai ir taip, kaip norėjau. Stebuklas? Galima pavadinti ir taip.



Viskas, ko reikia, tai keli lengvi judesiai, kad akių kontūras būtų dailiai paryškintas. Lengva tiksliai užtepti su plonos formos galiuku. Ilgai išliekanti formulė išdžiuvusi išsilaiko visą dieną.


Sudėtis:

AQUA, STYRENE/ACRYLATES/AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMER, GLYCERIN, LAURETH-21, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, BUTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, BENZYL ALCOHOL, SODIUM LAURETH-12 SULFATE, POTASSIUM SORBATE, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM DEHYDROACETATE, C11-15 PARETH-7, CITRIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, TETRASODIUM EDTA, CI 77266 (NANO), CI 42090, CI 28440, CI 19140, CI 17200, CI 45410, CI 61570, CI 16035

Kaina: 7,50 EUR

Kur pirkti: www.oriflame.lt

Įpakavimas:







Spalva:



Rezultatas:





Mano nuomonė:

Aš labai mėgstu juodos spalvos akių pravedimus, tačiau man niekaip nesigaudavo lygiai ir tiksliai pravesti, na gal su Maybelline kreminiu buvo lengviau, tačiau visi pieštukiniai tikras išbandymas. Galvojau, kad mano rankos auga tikrai ne iš ten, o pasiėmus pirmą kartą Oriflame "The One" flomasterį į rankas supratau, kad pravesti liniją galima labai lengvai. Aš vizualiai apžiūrėjau visas turimas priemones, tačiau skirtumai nedideli, gal Oriflame kiek storesnė ir trumpesnė flomasterio plunksna, o jo galiukas labai plonas, todėl leidžia tiksliau ir ploniau brėžti liniją. Aš jau antrą savaitę džiaugiuosi akių pravedimu, tai puikiai matosi mano rezultato nuotraukose, o jums noriu pasakyti, kad tobulą priemonę atrasti įmanoma. 

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig