2016 m. balandžio 16 d., šeštadienis

PUPA Miss Pupa Dot Shock Lūpų dažai (spalva 001 ir 002)


Tęsiame pokalbį apie PUPA pavasario makiažo kolekciją, šį kartą jūsų dėmesiui Miss Pupa lūpų dažai, mano pasirinkti atspalviai labai pavasaris, tačiau ne raudoni ir ne fuksijos spalvos, man labiausiai patiko šviesiai oranžinis ir ryškiai rožinis. Žiūrime nuotraukas...






Lūpų dažai „Miss Pupa“. Šie kreminės tekstūros lūpų dažai, natūralių ekstraktų dėka suteikia švytėjimo ir putlių lūpų efektą, o medvilnės ekstraktas drėkina ir maitina lūpas. Dėl lūpų dažų sudėtyje esančio lengvos tekstūros vaško lūpos tampa švelnios ir drėgnos, spalva ryškiai spindi.

Kaina: 14,50 EUR

Kur pirkti: Kristiana ir Kosmada



Spalvų pasirinkimas:



Įpakavimas:







Mano turimos spalvos:








Rezultatas:

Spalva 001



Spalva 002








Mano nuomonė:

Pupa lūpų dažai tikrai nenuvilia, tiek matiniai, tiek matinis fluidas, tiek paprasti kreminiai I'am Pupa. Limituoto leidimo Pupa Miss Pupa  lūpų dažai labiau primina blizgius, jie labai lengvai ir lygiai padengia lūpas, suteikia blizgesio ir putlumo, gerai drėkina, neparyškina sausų lūpų ir šerpetojimų.  Mano mėgstamiausias atspalvis - švelnus 001, su rutuline pudra ant skruostu atrodo tobulai, man be galo patinka rezultatas. 002 fair Pink labai ryški baby doll rožinė spalva,  idealiai tinka pavasariui, tačiau reikalauja rožinių ryškių skaistalų. Pupa limituoti įpakavimai auksinės spalvos, ryškiai rožinis Logo, kuris taip traukia akį parduotuvėje. Labai rekomenduoju, nes tai geriausia PUPA kolekcija.


PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig