2016 m. balandžio 8 d., penktadienis

Sleek Makeup Matte Me matinis lūpų kremas (Spalva - Birthday Suit)


Ar žinojote, kad pati populiariausia matte Me Sleek matinio lūpų blizgio spalva ne ryškiai raudona, o būtent šį? Būtent šaltas Nude atspalvis populiarumo viršūnėje. Sleek matiniai lūpų dažai rinkoje atsirado vieni iš pirmųjų. Jų spalvos buvo labai ryškios, o kaina tikrai prieinama kiekvienam, plius kokybė tikrai nebloga, šiandien visa tai aptarsime plačiau.






Gamintojo aprašymas:



Sleek Makeup Matte Me matinis lūpų kremas labai lengvai dengiasi, o dėl jo spalvos intensyvumo, užtenka vos vieno produkto sluoksnio. Šis puikios pigmentacijos lūpų kremas yra lengvos tekstūros, todėl nesukels Jūsų lūpoms jokio diskomforto, tačiau išliks tikrai ilgai. Sleek Makeup Matte Me lūpų kremas nesubėga į raukšleles, nedžiovina lūpų odos ir suteikia ilgalaikę matinę spalvą!
Rekomenduojama laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Naudojimas. Prieš naudojimą įsitikinkite, kad lūpos nešerpetoja, jei reikia, pašalinkite negyvas sausos odos ląsteles lūpų pilingu. Tolygiai padenkite lūpas Sleek Makeup Matte Me Lip Cream lūpų kremu. Pašalinkite perteklių servetėle.
Talpa: 6 ml.
Kaina: 7,99 EUR
Kur pirkti: www.topbeauty.lt
Spalvų pasirinkimas:


Įpakavimas:





Rezultatas:




Mano nuomonė:

Labai gražus ir tobulas atspalvis, nude su vos vos rožinės spalvos pagrindu. Aš, tiesą sakant, galvojau, kad spalva bus kiek šaltesnė ir tamsesnė, tačiau žiūrint nuotraukas internete, reikėtų įvertinti savo lūpų pigmentą. Įpakavimas paprastas, tačiau kokybiškas ir gražus. Šepetėlis plokščias ir ilgas, man net neprireikė lūpų pieštuko tam, kad kontūras būtų tikslus. Blizgesys neturi kvapo, tačiau gali kiek sausinti lūpas. Ar man patiko? O taip, labai norėčiau tamsesnių šio matinio blizgesio atspalvių.





SHARE:

2 komentarai

  1. Spalva iš koto verčianti! Panašaus atspalvio ieškau kiekvieną kartą atėjusi į Drogus ir Eurokosus, bet nieko panašaus nerandu. Ko gero reikės užsisakinėti internetu! :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai taip, tokių niekur neįmamona rasti. O gal raudonos jau tikrai pabodo? vienu žodžiu, labai rekomenduoju.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig