2016 m. gegužės 26 d., ketvirtadienis

Almond Organic Drink, why not?


Šiandien labai trumpai pašnekėsime apie maistą ir pusryčius, tiksliau apie pieną. Kokie jūsų santykiai su pienu? Mano labai geri, aš nesu alergiška ir galiu drąsiai gerti pieną, tačiau jis prarūgsta mano šaldytuve gana greitai. Na gal ne visai greitai, bet pieną namuose geriu tik aš, ir tai užpilu sausus pusryčius. Aš radau labai gerą pieno pakaitalą, kuris yra organiškas, su ilgu galiojimu laiku, be galo skanus, praturtina mano valgomų muesli skonį, tai Rude Health  Almond Drink. 




Valgykite sveikai, jauskitės nuostabiai! Rude Health savo produktų gamybai naudoja tik natūralius ingredientus, kurie užauginami, o ne pagaminami laboratorijose.

Kreminis migdolų gėrimas - gaivinanti ir sveikesnė alternatyva pienui!

Susmulkinti migdolai sumaišomi su ryžiais, švelniu kalnų šaltinio vandeniu ir šlakeliu šalto spaudimo saulėgrąžų aliejumi.

Ryžiai suteikia natūralaus, šilkinio saldumo, todėl tikrai nepasigesite jokių įprastinų saldiklių.

Migdolų pienu mėgaukitės vienu arba su malonumu gardinkite miuslius, kavą, kakavą, pieno gėrimus, kepinius...

Rude Health migdolų gėrimas:
- Be gliuteno
- Organiškas
- Nesaldintas
- Su ryžiais
- Be genetiškai modifikuotų produktų


Sudėtis: natūralus šaltinio vanduo, organiški ryžiai, organiški itališki migdolai (1%), organiškas šalto spaudimo saulėgrąžų aliejus, jūros druska.





Ką aš noriu pasakyti pabaigai, tik tai, kad nuo vaikystės prisiminu, kad viskas kas sveika, yra neskanu: žuvų taukai, kopūstai, trinti burokėliai. Užaugus suprantu, kad maistas turi būti ne tik skanus, bet ir sveikas. Jokiu būdu nesakau negerti pieno, tik noriu pasakyti, kad kartais galima paįvairinti, Rude Health siūlo be galo daug įvairių gėrimų: migdolų, ryžių, avižų, kokosų ir t.t. O jeigu esate veganas arba vegetaras, tai Rude Health geriausias pasirinkimas. O kokius skanius blynus galima iškepti iš kokosų pieno, net neįsivaizduojate...







SHARE:

1 komentaras

  1. Labai geras! Mano mažieji labai mėgsta prieš miegą. Ir perku ekogrozis.lt. Kitur nelabai esu radusi.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig