2016 m. gegužės 27 d., penktadienis

Black&White



Dar mano mama man sakė, kad jeigu neturi gražios ir proporcingos figūros, geriau dryžių nenešioti. Būtent dryžiai gali padalinti tavo figūrą taip, kad ji atrodytų tobulai, o gali gi ir atvirkščiai. Visada bijojau horizontalių dryžių, nes jie storina. Dabar pasakysite man, kad mano figūra atrodo dar visai padoriai. Nesu modelis, puikiai tai žinau ir jau siusitaikiau su ta mintimi. Ant modelio kiekvienas drabužis atrodys tobulai, tačiau pabandyk aprengti eilinę moterį, vat būtent, tam ir yra blogeriai. Bet šiandien apie dryžius ir mano naują tobulą New Yorker suknelę.






Na jau seniai norėjau būtent tokio tipo suknelės, bet dėl netobulos figūros negalėjau sau tokios leisti, nes kiekvienas riebalas nešiojant tokią suknelę matosi kaip ant delno. Negaliu pasakyti, kad dabar viskas super gerai, yra kur tobulėti, bet sveikas gyvenimo būdas, sveikesnis maistas, daržovės ir vaisiai duoda rezultatą. Pagaliau suknelė mano spintoje, ne, ne taip, suknelė nešiojama beveik kasdien.

Suknelė - New Yorker
Rankinė- Michael Kors
Laikrodis - Michael Kors
Aukštakulniai - Bershka
Papuošalas - www.ebay.com
Akiniai - Fendi






SHARE:

3 komentarai

  1. Puiki suknelė, kuri puikiai tau tinka :) Nebūk tokia kritiška sau, Aliona! dėka tavęs, užeisiu ir aš į new Yorker :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Yra yra neblogų dalykų New Yorkeryje, tik kad pozicionavimas labai kičinis :) Bet atrasti kasdienių drabužiū tikrai įmanoma :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig