2016 m. gegužės 29 d., sekmadienis

Davines Replumping šampūnas ir plaukų kondicionierius


Ir vėl grįžtame prie plaukų priežiūros, ir vėl prie Davines. Šį kartą pasakosiu apie Replumping plaukų priežiūros liniją, kuri skirta suteikti plaukams elastingumo ir tvirtumo. Na o nuo savęs noriu pasakyti, kad man labai patiko priemonių kvapas, o dar labiau patiko rezultatas, po priemonių naudojimo plaukai vizualiai atrodo storesni ir galiukai sveikesni.




Gamintojo aprašymas:



Davines Replumping šampūnas ir kondicionierius yra skirtas plaukų elastingumui ir tvirtumui. Dėka specialios formulės priemonės palengvina plaukų iššukavimą, plaukai tampa tankesni ir elastingesni. Sudėtyje esančios natūralios aktyviosios medžiagos drėkina ir saugo plaukus. Priemonės tinka visų tipų plaukams.
Davines Replumping plaukų priežiūros būdas sukurtas įkvėptas "užpildymo" metodologijos, kuri naudojant hialurono rugštį atstato plaukų elastiškumą. Hialurono rūgštis pasižymi gebėjimu išlaikyti vandenį ir užpildyti vietas, kuriose stinga vandens, todėl plaukai tampa storesni.
NAUDOJIMAS.Išplaukite plaukus Davines Replumning šampūnu, nusausinkite ir įmasažuokite Davines Replumping kondicionierių nuo plaukų vidurio iki jų galiukų. Palikite 2-3min., porą kartų perbraukite šukomis. Kruopščiai išskalaukite.

Talpa: šampūnas -250 ml. , kondicionierius- 150 ml.

Kainašampūnas - 18 EUR, kondicionierius-  18 EUR,












Mano nuomonė:

Aš tikrai nesumeluosiu sakydama, kas Davines plaukų priežiūros priemonės vieni iš geriausių rinkoje. Mano plaukams labai patinka kelios Davines plaukų priežiūros linijos, tačiau mano plaukai jau praėjo labai ilgą kelią ir jau nebe sausi, mažiau pažeisti ir ilgesni. Todėl ir priemonių jau reikia kitokių, nereikia ypatingo maitinimo ir plaukų struktūros atstatymo. 
Žinote, ko nemėgstu labiausiai? priemonių visų tipų odai, šampūnų, kuris tikra visų tipų plaukams, nes tokios priemonės realiai netinka niekam, jos sukurtos tiems, kas paskuboms prie duonos ir pieno nori prigrėbti maisto parduotuvėje ir plaukų šampūną. Labai nustebau, kad Davines Replumping linija skirta irgi visų tipų plaukams, nes mano nuomonė - riebiems plaukams priemonės bus tikrai per sunkios, normalūs ir vos sausi plaukai, vat ta grupė, kuriai ši linija tiks idealiai. Aš pažintį su priemonėmis pradėjau nuo mėginukų, supratau, kad net po pirmo karto matau rezultatą. Kas skaito mano blogą, puikiai žino, kad aš prieš plaukų apimtį. Esmė tame, kad nekenčiu nekontroluojamų plaukų, kurie pučiasi į skirtingas puses. Tačiau po Davines Replumping mano plaukai atrodo storesni, tačiau tokie pat glotnus ir lygūs kaip įprastai. Plius priemonės neriebina šaknų (kas man jau yra svarbu), pamaitina galiukus ir turi labai malonų kvapą. Šnekant apei įpakavimus, jie labai paprasti. labiausiai patiko tai, kad balzamo tūris mažesnis, negu šampūno, yta tikimybė, kad priemonės pasibags vienu momentu. (man dažniausiai šampūnai pasibaigia greičiau, nes aš plaunu plaukus du kartus, o balzamai ir kaukės taip ir stovi vonioje)
Ar rekomenduoju? Tikrai taip, priemonės tinka normaliems, vos sausiems (tačiau tikrai ne pažiestiems) plaukams.








SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig