2016 m. gegužės 12 d., ketvirtadienis

Davines Well-being Destress dvifazis apsauginis losjonas plaukams ir odai


Sveiki, mano brangieji, norėjau parašyti 'labas rytas", bet koks jau rytas, jeigu laikas artėja link pietų. Šiandien noriu papasakoti apie dar vieną Davines plaukų priežiūros priemonę iš Naturaltech linijos tai Davines Well-being Destress dvifazis apsauginis losjonas plaukams ir odai, kurio kvapas toks tobulas, kad aš net nenaudoju kvepalų.


Gamintojo aprašymas:



Davines Well-being Destress Lotion dvifazis purškiamas losjonas su UVF iltrais, kuris apsaugo plaukus ir maitina kūno odą. Dėl aksominės tekstūros lengvai ir greitai susigeria. Plaukai tampa minkšti ir švelnūs, o kūno oda pamaitinta ir apsaugota.
NAUDOJIMAS:
Prieš naudojimą suplakite Davines Well-being losjoną . Purkškite ant kūno ir ant plaukų. Nenuskalaukite.
Talpa: 250 ml.
Kaina: 21 EUR
Įpakavimas:





Konsistencija:

Mano nuomonė:
Labai patiko losjono kvapas, su Davines būta tik taip, arba kvapai patinka, arba ne. Aš tiesiog dievinu Itališkus stipresnius medienos arba saldžius gėlių ir medaus kvapus, būtent todėl visos Davines plaukų priežiūros priemonės man patinka (aišku, reikia atrasti savo, būtent tai, kas tinka jūsų plaukų tipui). Pirmoji pažintis prasideda nuo kvapo, o tik tada vertinama sudėtis, bei rezultatas. Pasiimti šitą priemonę į rankas irgi paskatino kvapas, plius losjonas gali būti naudojamas tiek plaukams, tiek visam kūnui. Kvapas gėlių, jaučiu jazminus ir baltas gėles. Priemonė apsaugo nuo UV spindulių, todėl idealiai tinka naudojimui vasarą. 
Kaip jau supratote iš aprašymo, tai dviejų fazių plaukų ir kūno losjonas, prieš naudojimą būtina suplakti. Priemonė nėra riebi arba aliejinę, tai lengvas vandenukas, kuris gerai maitina kūno odą ir palieka dievišką kvapą. Losjonas neriebina plaukų (jeigu prieš naudojimą gerai suplaukti), vos vos drėkina, bei minkština. Aš apipurškiu plaukus iš karto po plovimo, galima naudoti ir ant sausų plaukų, poveikis jaučiasi būnant ant saulės. Šitos priemonės pagrindinė funkcija apsauga nuo UV spindulių, tikiu kad būtent taip ir yra. Galiu pasakyti jau dabar, Davines Well-being Destress dvifazis apsauginis losjonas plaukams  keliaus su manimi į kelionę.
PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig