2016 m. gegužės 12 d., ketvirtadienis

SKINCODE Exclusive Cellular Firming & Lifting Neck Cream Kaklo ir dekoltė kremas


Kažkaip per anksti ir visai be reikalo atšilus orams, aš sugalvojau, kad man jau reikia keisti veido priežiūros priemones. Kaip ir plaukai, mano veido oda per metus praeina kelis tapus: nuo sausos (žiemą, nuo temperatūros pokyčių ir kondicionerių) iki riebios/mišrios (vasarą). Šį pavasarį pavyko apsieiti be odos šerpetojimo ir riebių kremų naudojimo, tačiau kiek atšilus orams nusprendžiau, kad mano odai reikia tik drėkinimo, pradėjau naudoti lengvus serumus, o rezultatas - odos šerpetojimas. To vizualiai nesimato, tačiau tepant kreminę pudrą pasimato visi odos trūkumai ir sausos vietos. Labai riebių kremų tekstūrų aš nemėgstu, plius ieškau papildomos apsaugos nuo raukšlių, būtent todėl mano rankose atsidūrė SKINCODE.





Kremas „Skincode Exclusive Cellular Firming & Lifting Neck Cream“ sukurtas gležnai kaklo ir iškirptės odai, padeda mažinti raukšles ir sugrąžina stangrumą. Į šios priemonės sudėtį įtrauktas galingas biomimetinis komponentas, kuris veikia taip pat, kaip ir fermentas, atsakingas už odos stangrumo palaikymą. Šilkinio švelnumo želė tekstūros kremas giliai drėkina, oda tampa lygesnė ir stipresnė.

Talpa: 50 ml.

Kaina: 58 EUR

Kur pirkti: Kosmada ir Kristiana

Įpakavimas:









Konsistencija:




Mano nuomonė:


Aš jau stengiuosi nebe naudoti lengvų drėkinamųjų kremų, mano veido odai reikia papildomos priežiūros, stangrinimo ir apsaugos nuo raukšlių. Po 30 veido oda reikia rūpintis daug daugiau, negu tada, kai tau buvo 20. Stiprius ir koncentruotus kremus nuo raukšlių naudojau pastoviai kaip SOS priemones, kartą į pusę metų profilaktiškai. Dabar puikiai suvokiu, kad tokius kremus jau reikia naudoti pastoviai. Taip, likau sužavėta Juvena auksine linija, tačiau kaina yra be galo aukšta, reikėjo tokios pat veiksmingos priemonės, bet už prieinamą kainą. Tai Skincode. Labai aukštos kokybės veido ir kūno priežiūros kosmetikos priemonės, pagaminti Šveicarijoje. Mano atradimas - SKINCODE Exclusive Cellular Firming & Lifting Neck Cream Kaklo ir dekoltė kremas, kremas nėra riebus, susigeria akimirksniu, jaučiasi stangrinamasis poveikis ir lengvas drėkinimo efektas. Su šio kremu idealiai išlaikytas mano mišrios odos balansas. Dažniausiai anti-age kremai būna labai riebios konsistencijos, Skincode labai gera išimtis, todėl jeigu reikia kremo nuo raukšlių su stangrinamuoju poveikiu, kuris drėkintų veido odą, labai rekomenduoju. Aš apie savo šerpėtojimus užmiršau po dviejų dienų šio kremo naudojimo.




PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig