2016 m. gegužės 11 d., trečiadienis

Sigma 3DHD™ - Kabuki šepetėlis


Be jokios abejonės, Sigma šepetėliai geriausias pasirinkimas. mano susižavėjimas šiais šepetėliais auga dideliu tempu, nes visi nupirkti ir išbandyti šepetėliai verti aplodismentų. Aš moku taupyti pinigus ne tik savo, bet ir savo skaitytojų, rašant objektyvius atsiliepimus. Perkant Sigma šepetėlius, reikia tiksliai žinoti kokiam tikslui reikalingas šepetėlis, kokiai funkcijai atlikti skirtas šepetėlis ir kokie jūsų norai ir pageidavimai. Tik tada šepetėlis patiks ir pranoks jūsų lūkesčius. Nėra ko slėpti, tačiau vienas iš populiariausių Sigma šepetėlių yra Flat Kabuki F80, jis skirtas tiek mineraliniai, tiek kreminiai pudrai padengti. Jis tikrai be pretenzijų, tačiau aš noriu sutaupyti pinigų, aš noriu vieno šepetėlio kreminei pudrai, maskuokliui ir sunkiai pasiekiamoms vietoms padengti. Šiandien mano pasakojimas apie Sigma 3DHD™ - Kabuki šepetėlį.





Šis daugia-funkcinis Sigma 3DHD™ - Kabuki šepetėlis yra tikrai unikalus įrankis siekiant sukurti tobulą makiažą. Šepetėlis pritaikytas nesudėtingai padengti tiek skystas, tiek kremines, tiek mineralines ar birias kosmetikos priemones. Dėl specialaus šepetėlio kirpimo lengva prieiti ir padengti sunkiau pasiekiamas veido vietas - aplink nosį, akis.
Sigma 3DHD™ - Kabuki šepetėlio ypatumai:
  • Didžioji dalis Sigma šepetėlių yra pagaminti iš specialių sintetinių pluoštų: SigmaTech™ ir Sigmax®. Abiejų linijų šepetėlių šereliai yra pagaminti iš termoplastinių polimerų, kurių skaidulos itin plonos ir švelnios. Tokie šereliai efektyviai paima reikiamą kiekį produkto ir jį tolygiai padengia ant veido odos. Tinka naudoti tiek su pudros, tiek su skystos, tiek su kreminės konsistencijos kosmetikos priemonėmis. Šereliai beveik visiškai nesugeria drėgmės, yra stiprūs ir pakankamai stangrūs todėl skystos ar kreminės konsistencijos produktai negadina jų, jie yra ilgaamžiai. Taip pat šie specialūs SigmaTech™ ir Sigmax® pluoštai yra hipoalerginiai todėl nesukels jokios alergijos net ir jautriausiai odai.
  • Visų Sigma šepetėlių rankenėlės yra gaminamos iš atidžiai parinktos lengvos ir aukšto atsparumo medienos iš atsinaujinančių šaltinių. Kiekviena rankenėlė yra atskirai šlifuojama ir poliruojama, tada gruntuojama ir dažoma iki kol tampa visiškai ištobulinta.
  • Sigma šepetėlių metaliniai antgaliai yra gaminami iš specialaus, ilgalaikio ir funkcionalaus lydinio - SigmaAlloy™. Tai specialus metalų lydinys, pagamintas iš vario ir cinko, kuris yra gerokai patvaresnis nei aliuminis ar plastikas. SigmaAlloy™ metaliniai antgaliai turi antibakterinių savybių, be to yra atsparūs rūdijimui, todėl tarnauja tikrai ilgai ir atrodo nepriekaištingai.
Kaina: 24,95 EUR
Kur pirkti: www.topbeauty.lt

Šepetėlis:















Mano nuomonė:

Pradėsiu nuo Sigma naujienų, na jos tikrai ne naujienos rinkoje, tačiau naujienos man, nes aš susipažinau su Sigma šepetėliais visai neseniai, todėl bandau išsiaiškinti kokie šepetėliai reikalingi, kokie brangesni, kokie pigesni, už kokius verta mokėti, o kokius nelabai, nes galima naudoti ir paprastus, pigesnius variantus. Sigma 3DHD™ ir Face Architecture naujausios Sigmos šepetėlių pristatomos kolekcijos, kiekvienas šepetėlis yra tobulas. Aš turiu šepetėlių ir iš vienos, ir iš kitos kolekcijos, todėl šiandien bandysime aptarti keistos formos Sigma 3DHD™ .
Aš norėjau Flat Kabuki šepetėlio, jau buvau morališkai pasiruošusi būtent jam, nes jau turėjau kabuki šepetėlį, žinau koks jis geras, naudingas, kaip lygiai padengia pudrą, tik tikėjausi iš Sigma geresnės kokybės ir tiek. Prieš apsisprendžiant pažiūrėjau youtube filmuką palyginimą ir supratau, ne, man reikia neįprasto Sigma 3DHD™. 
Žiūrint į šitą keistuolį internetu sunku suprasti, kodėl jis tokios keistos formos, ir jo naudojimo privalumus, tačiau paėmus šepetėlį į rankas, viskas atsistoja į savo vietas. Jis idealiai padengia pudrą, maskuoklį, pasiekia visas Flat Kabuli nepasiekiamas vietas (paakių zoną, prie nosies, antakių zoną). Jo formą leidžia idealiai padengti visą veidą ( kirsta iš dviejų pusių forma leidžia padengti maskuoklį ir kreminę pudrą neplaunant šepetėlio). Sigma 3DHD™ tikrai sutaupo laiko, pinigų ir palieka po naudojimo tik labai geras emocijas. Plaunasi šepetėlis sunkiai, jis nedaug (bet vistiek sugeria) pudros likučius, todėl plovimui reikia skirti daug dėmesio. Šepetėlis nepraranda formos, mano jau plautas net keturis kartus, visi plaukeliai yra vietoje. Sigma 3DHD™ labai minkštas, daugiafunkcijis šepetėlis, kuris idealiai atkartoja mano veido reljefą, lygiai padengia net labai kaprizingą kreminę pudrą ar maskuoklį. Ar jo kaina aukšta? Tikrai ne, už gerą daugiafunkcinį šepetėlį verta sumokėti brangiau. Jeigu dar galvojate kokį šepetėlį pasirinkti Flat Kabuki ar Sigma 3DHD™, rekomenduoju Sigma 3DHD™.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig