2016 m. gegužės 11 d., trečiadienis

Essie No More Film nagų lakas



Aš puikiai žinau, kaip sunku užsakyti ir išsirinkti nagų lako atspalvį internetu. Taip, prieš užsakant aš irgi žiūriu kitų blogerių nuotraukas internete, bet ne visada jos atitinka realybę. Taip buvo ir su Essie No More Film, tikėjausi kiek šviesesnio violetinio atspalvio, tačiau rezultatas ant nagų gavosi tamsesnis. Aš nesakau, kad tai blogai, tai labai gražu, ypač prie vakarinių drabužių.






Essie nagų lakas užtikrins nepriekaištingą išvaizdą. Aukščiausios kokybės nagų lakai  vertinami profesionalų visame pasaulyje dabar yra lengvai prieinami ir paprastai naudojami kiekvienam besirūpinančiam savo nagais! 
Essie prekinis ženklas manikiūro mylėtojoms visame pasaulyje asocijuojasi su kokybe, itin lengvu ir lygiu dengimu, ilgu išsilaikymu. Be to, daugumos spalvų intensyvumas pasiekiamas nulakavus vos vienu sluoksniu. Platus šepetėlis, ne per tiršta tekstūra ir greitas džiuvimas!

Talpa:13, 50 ml

Kaina: 9,99 EUR

Kur pirkti: www.topbeauty.lt

Įpakavimas:




Rezultatas:





Mano nuomonė:

Aš labai sąžiningai lakavau visas dvi savaites nagus ryškiais atspalviais, tačiau neoninių spalvų gama labai greitai atsibosta. Aišku, jeigu tai ne atostogos, kur neoninis oranžinis, mėlynas ir rožinis 'mast have'. Labai norėjau grįžti prie savo mėgstamų tamsių atspalvių. Prisiminiau, kad dar nerodžiau jums Essie No More Film nagų lako, taisau padėtį. 
Kaip aš jau sakiau, tikėjausi kiek šviesesnio atspalvio, tačiau realybėje spalva tamsi, vos matosi violetinis tonas. Lako konsistencija kreminė, šepetėlis be galo patogus, leidžia labai lygiai ir be problemų nulakuoti nagus prie pat odelės. No More Film spalva labai pigmentuota, pilnai užtenka vieno nagų lako sluoksnio, tačiau nuotraukoms aš pastoviai lakuoju du sluosknius tam, kad vaizdas būtų tobulas. Mano manikiūras išsilaiko apie 4-5 dienas nenaudojant jokių papildomų priemonių, tai labai geras rezultatas. Pas mane susikaupė labai didelė Essie nagų lakų kolekcija, dar noriu nusipirkti šviesius atspalvius pabandymams, nes tamsūs, raudoni ir ryškūs neonnės spalvos jau išbandytos.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig