2016 m. gegužės 22 d., sekmadienis

Lancome ÉNERGIE DE VIE THE OVERNIGHT RECOVERY SLEEPING MASK



Kartais atsitinka taip, testuoji testuoji veido kremą ar kaukę, žiūri, jau įpusėjo buteliukas, o staiga prisimini, nuotraukos tai dar nepadarytos. Taip buvo ir su Lancome naktine atstatomąja veido kauke, kuri iš visos naujos ÉNERGIE DE VIE linijos patiko labiausiai.




Énergie De Vie The Overnight Recovery Sleeping Mask
Naktinė atstatomoji veido kaukė
Visų tipų odai.
Énergie De Vie - naujoji intensyviai drėkinanti veido priežiūros linija sukurta LANCÔME. Priemonės akimirksniu suteikia gaivumo bei drėkinimo pojūtį, o sudėtyje esantys goji uogų, melisos bei gencijono ekstraktai veikia kaip „supermaistas" odai.
Naktinė Énergie De Vie  Sleeping Mask kaukė veikia kaip efektyvi atstatomoji ir drėkinamoji priemonė, puikiai tinkanti naudoti po įtemptos dienos. Kaukė užtepta ant odos akimirksniu įsigeria ir atgaivina ją sumažindama odos temperatūrą iki 1.8 C°.[1]
Kaukės sudėtyje esančios medžiagos padeda sustiprinti natūralų odos barjerą ir išlaikyti optimalų odos drėkinimą.
[1] Atliktas apskaičiavimas ir kaukės poveikis po 2 minučių uždėjus kaukę ant odos; 30 dalyvių.
Energijos Receptas
Melisa (Melissa officinalis):  gerai žinoma dėl savo raminančio, uždegimus mažinančio ir antibakterinio poveikio.  Sudėtyje esantis Melisos ekstraktas yra 100% natūralus.
Goji uogų ekstraktas (Lycium barbarum uogų ekstraktas): Goji uogos padeda sustiprinti apsauginį odos barjerą. Taip pat suteikia raminantį bei uždegimus mažinantį poveikį.
Gencijono ekstraktas (Gentiana lutea root extract): Gencijono ekstraktas savo sudėtyje turi ypatingojo cukraus, kuris suteikia reikalingos energijos odai.
Rezultatas:
Jaučiamas odos drėkinimas ir gaivumas
Oda atrodo pailsėjusi ir sveika
Oda tampa elastingesnė ir stipresnė
Naudojimas: 
Naudojant kaip greito efekto gaivinančią bei drėkinančią kaukę, užtepkite storu sluoksniu 10 minučių ant švariai nuvalytos odos.
Naudojant priemonę kaip naktinę kaukę, užtepkite ploną sluoksnį ir palikite kaukę įsigerti per naktį. Naudokite 2-3 kartus per savaitę.
Talpa: 75ml
Kaina: 68,95 EUR

Įpakavimas:









Konsistencija:



Mano nuomonė:
Aš tiesiog dievinu "Sleeping Pack"  naktines veido kaukes, pavadinimas atkeliavo iš tolimos Azijos. Būtent Azijos merginos  ir moterys vakarais vietoje naktinių kremų naudoja tokio tipo kaukes. Tikriausiai reikia pradėti nuo to, kad visa ÉNERGIE DE VIE  Lancome priemonių linija skirta suteikti veidui energijos, drėkinimo, o pati kaukė per naktį skirta atstatyti mūsų veido odą po sunkios dienos ir neigiamo aplinkos poveikio. Aš turiu visus šios linijos priemones, tačiau per kelias savaites naudojimo kaukė tapo favoritu, nes jos tekstūra nėra riebi (taip, jaučiasi silikonai, kurie gali kimšti poras, tačiau tokio poveikio aš nepastebėjau), greitai susigeria, drėkina akimirksniu (tepant kaukę ant veido ji suteikia gaivumo odai, lyg šalto vandens gurkšnis po karštos dienos), maloniai kvepia, gerai drėkina, akivaizdus poveikis po kelių savaičių naudojimo. Aš pastebėjau, kad mano veido oda tapo kiek stangesnė, pamaitinta ir atrodo žymiai gražiai. Ar kaukė suteikia energijos? Sunku pasakyti, tačiau rezultatą aš įvertinau, labai gaila, kad mano kaukė jau eina į pabaigą, nes norisi kiekvieną dieną vakarę naudoti būtent ją (nors ir gamintojas siūlo ją naudoti tik kelis kartus per savaitę). Labai rekomenduoju išbandyti, tai geriausia šios linijos priemonė, bent jau mano akimis.
PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig