2016 m. gegužės 22 d., sekmadienis

Sleek Makeup Blush By 3 skaistalų paletė (Spalva - Pink Lemonade)


Sleek kosmetika man be galo patinka, jos kaina nėra aukšta, pagaliau ją galima nusipirkti ir Lietuvoje, gražios ir ryškios spalvos, nuostabi šešėlių ir skaistalų pigmentacija. Kas gali būti geriau? Mano kosmetinėje be galo daug šešėlių palečių (kai reikia ryškių atspalvių, aš naudoju būtent jas), kelios skaitstalų paletės ir matiniai Sleek lūpų dažai. Visai neseniai mano kolekciją papildė ir Sleek Makeup Blush By 3 skaistalų paletė Pink lemonade. Šiandien apie skaistalus šnekėsime plačiau.





Sleek Makeup Blush By 3 paletėje rasite tris tarpusavyje suderintus skirtingų tekstūrų skaistalų atspalvius, kurie padės pagyvinti ir paryškinti Jūsų skruostų spalvą, suteiks Jūsų makiažui išbaigtumo ir nepakartojamo žavesio.
Sleek Makeup Blush By 3 Palette skaistalai sudėti elegantiškoje kompaktiškoje pakuotėje su veidrodėliu, todėl ją patogu visuomet turėti savo kosmetinėje.
Naudojimas. Kiekvienas Sleek Makeup Blush By 3 skaistalų atspalvis gali būti naudojamas individualiai, arba galite juos maišyti tarpusavyje, sluoksniuoti, improvizuoti ir taip susikurti unikalią išvaizdą. Tepkite kelis skaistalų sluoksnius, jei norite intensyvesnės spalvos. Skaistalų padengimui naudokite šepetėlį skirtą skruostams ar kontūravimui.
Kaina: 13,99 EUR *dabar taikoma nuolaida
Kur pirkti: www.topbeauty.lt
Įpakavimas:







Spalvos:




Rezultatas:

Mano nuomonė:

Sleek Makeup Blush By 3 skaistalų paletė  geriausias sumanymas, kaip aš jau sakiau, turiu kelias paletes, spalvos gražios, pigmentuotos, apgalvotos. Labai seniai žiūrėjau į paletę su gaiviu pavadinimu Pink Lemonade, tačiau nepirkau dėl kreminių skaistalų. Nežinau kodėl, tačiau nelabai juos mėgstu, nepavyksta man juos naudoti, o tam, kad stovėtų be reikalo man reikia. Pagaliau aš suvokiau vieną dalyką, juk kreminius skaistalus galima naudoti vietoje lūpų blizgesio, viskas atsistojo į savo vietas, kiekviena spalva Pink Lemonade paletėje naudojama pastoviai. 
Šnekant apie kokybę, norisi pasakyti, kad spalvos pigmentuotos, tačiau švelnios, padauginti sunku, nors viskas įmanoma. Spalva Pink Mint gali būti naudojama kaip higlighteris ant įdegusios odos, arba kaip skaistalai ant labai šviesios odos, tai švelniai rožinis atspalvis su auksinės spalvos blizgučiais, kurie suteikia veidui labai lengvą švytėjimo efektą. Kreminiai skaistalai Macaroon šaltai rožinės spalvos, mano nuotraukoje aš juos naudoju vietoje lūpų blizgesio, efektas man labai patiko. Na ir galiausiai, Icing sugar atspalvis tobuliausias iš visos paletės, tai šiltai rudos spalvos skaistalai su auksinės spalvos blizgučiais, blizgučiai labai maži, jų beveik nesimato ir nesijaučia. Aš galėčiau pavadinti šią spalvą "Sunkissed", nes būtent ją galima naudoti ir kaip skaistalus, ir kaip bronzantą.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad Pink Lemonade skaistalų paletė iš Sleek taps geriausiu jūsų draugu vasarą už užkariaus vietą jūsų kosmetinėje.


 PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig