2016 m. gegužės 23 d., pirmadienis

L'oreal NUDE MAGIQUE CC CREAM ANTI-REDNESS


Mano pasakojimas apie naują L'oreal CC kremą skirtas toms, kieno oda linkusi rausti, taip pat toms, kas jau spėjo išbandyti senąjį CC kremo variantą, tačiau kam visiškai netiko kremo oranžinis atspalvis. Tiesą sakant, aš irgi buvau iš tų, kas spalvos neįvertino, tačiau man be galo patiko mintis, maskavimas ir kremo tekstūra. Šiandien aptarsime naujo CC  kremo esminius skirtumas. 




CC kremas raustančiai odai
Panaikina odos paraudimą, sukuria tobulą nude odos rezultatą.
Mūsų spalvą koreguojantys (eng. Color Correcting) produktai padeda neutralizuoti ant odos atsiradusį raudonumą, atgaivina pavargusią odą. Mikro kapsulės bei žalsvos spalvos drėkiklis transformuojasi į itin lengvą makiažo pagrindą vos produktas susiliečia su oda. Padeda neutralizuoti odos raudonumą.
Lengvas drėkinimas, neapsakomai malonus pojūtis, tobula nude oda ir itin lengvas padengimas.
Šešeriopas poveikis:
1. Spalvos korekcija
2. Intensyvus jaunatviškas švytėjimas
3. Nepriekaištingai tobulas atspalvis
4. Nepastebimas padengimas
5. 24 val. drėkinimas
6. Antioksidantai ir UV spindulių apsauga SPF 20

Talpa: 30 ml.
Kaina: 11,99 

Įpakavimas:






Mano nuomonė:

Aš irgi buvau iš tų žmonių, kuriems labai patiko L'oreal CC kremas, tačiau dėl oranžinio atspalvio aš jo naudoti beveik negalėjau, vis laukiau vasaros. O link vasaros L'oreal atnaujino ne tik įpakavimo dizainą, bet ir kremo atspalvį. Tačiau pasikeitė ne tik spalva, kremo konsistencija tapo kiek tirštesnė, labiau kreminė, atsirado gėlių kvapas (jis pakankamai stiprus, man labai primina kažkokią brangesnę kosmetiką, tačiau aš galvoje vis negaliu atgaminti kokią). Senas kremas geriau maskavo, naujo kremo maskavimo galimybės labai mažos, aš tepiau kelis sluoksnius tam, kad suvienodinti veido toną. Jeigu senas CC kremo variantas idealiai tiko visų tipo odai, naujas labiau drėkina, todėl tiks normaliai -sausiai odai. Dar vienas ženklus skirtumas, be birios pudros po kelių valandų aš jau CC kremo ant veido nemačiau, jis išėjo neatsisveikinęs. Naudojat pudra makiažo fiksavimui, rezultatas ant veido išsilaiko kur kas ilgiau ir geriau.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, pasikeitė ne tik dizainas, bet ir kremo spalva, bei kitos labai svarbios savybės. Tikiu, kad atsiras labai daug naujų pirkėjų, tačiau senos kremo mylėtojos gali labai nusivilti naujiena.













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig