2016 m. gegužės 21 d., šeštadienis

Mac Relentlessly red vs All fired up


Labas rytas, mano brangieji, šiandien mes su jumis šnekėsime apie matinius ryškios fuksijos spalvos MAC Retro Matte serijos lūpų dažus. Ryškios spalvos mano mėgstamiausios, o matinės spalvos madingiausias šio sezono hitas. Mano pasirinkimas - MAC, kodėl? nes tai gera kokybė, ryškios spalvos, tačiau minusų irgi yra, apie juos pašnekėsime kiek vėliau, o šiandien palyginsime Mac Relentlessly red vs All fired up.






Kaina: 21 EUR

Kur pirkti: PC panorama, PC Akroplis Vilniuje ir Kaune






MAC All fired up





MAC Relentlessly red 





Mano nuomonė:

Nors iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad šios MAC matinių lūpų dažų spalva vienoda, tačiau mano manymu spalvos labai skirtingos. Pirmoji mano kosmetinėje apsigyveno Mac Relentlessly red, būtent nuo jos prasidėjo mano pasitikėjimas ir susižavėjimas Retro Matte lūpų dažų serija, vėliau buvo ir kitos spalvos Sin, Ryby Woo, o pagaliau All fired up. Prisiminate, sakiau, kad matinių lūpų dažų savybės priklauso nuo spalvos, rožinės ir fuksijos spalvos labiausiai sausina lūpas, tačiau idealiai išsilaiko visą dieną. Šitoje vietoje jau reikia apsispręsti, koks efektas ant lūpų patinka ir priimtinas Jums, ar sausos lūpos po naudojimo, ar patvari ir ryški spalva visą dieną. 
Bet grįžtame prie atspalvių: All fired up  šalta raudona fuksija su mėlynu pagrindu, o Mac Relentlessly red ryški fuksija, kiek šviesesnė ir ryškesnė už All fired up. O kurį pasirinkti priklauso tik nuo jūsų, mano kosmetinėje gyvena abi spalvos, tačiau aš su mielu noru nusipirkčiau dar kelias.





















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig