2016 m. gegužės 28 d., šeštadienis

Sensilis MYSTIC EYES kreminis akių šešėlis 01 NUIT


Labas rytas, mano brangieji, šiandien iš pat ryto pasakosiu apie Sensilis kreminius akių šešėlius, mano mėgstamiausios tamsios spalvos. Aš jau žinau, kaip teisingai naudoti tokias kosmetikos priemones, todėl mielai pasidalinsiu savo atradimais ir su jumis.








Visos Mystic Eyes  kolekcijos spalvos dera tarpusavyje, ilgai išsilaiko ant vokų, nesubėga, atsparios vandeniui. Indelyje nakties spalva atrodo intensyvi, tačiau užtepus ant odos virsta subtiliai pilka, švelniai pasklinda kartu su smulkiomis sidabro dalelėmis suteikdama subtilaus švytėjimo ir proginio spindesio.

Kaina: 15,29 eur, dabar taikoma 30% nuolaida, kaina 10,71 EUR

Kur pirkti: www.tiesioggrazi.lt


Įpakavimas:










Mano nuomonė:

Aš jau pasakojau apie tobulą kreminę pudrą -serumą iš Sensilis, dar pasakojau apie bronzinę pudrą, o dabar atėjo laikas išbandyti per pristatymą gautas kosmetikos priemones. Kaip matome, kreminių šešėlių įpakavimas standartinis, tačiau užtepus ant rankos paprastai, spalva nėra intensyvi. O mums gi su jumis reikia pigmentacijos. Kaip tai ją išspausti? Tiesiog naudojame juodos spalvos matinį pieštuką, nes šešėlių pagrindas ne visada būna veiksmingas šitoje situacijoje. Kaip matome nuotraukose, su juodos spalvos Sensislis pieštuku rezultatas gaunasi tobulas, šešėliai ant akių laikosi labai ilgai, atrodo gražiai. Vienas minusas - per dideli blizgučiais, jie labai jaučiasi tepant šešėlius pirštais. Bet jeigu nebūtų blizgučių, vaizdas būtų visai kitoks.












SHARE:

2 komentarai

  1. Wow, su pieštuku atrodo nerealiai!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. beveik visiems kreminiams šešėliams reikia pieštukinio pagrindo, tik tada spalvos atrodo tobulai

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig