2016 m. birželio 20 d., pirmadienis

Dusty Girls Bronzinė pudra


Taip jau gavosi, kad aš prieš išvažiuojant atostogauti padirbėjau ryškiai per daug, nes nespėjau panaudoti visų parašytų straipsnių. Labai noriu pabaigti šitą darbą, todėl šiandien bloge apie labai gražią, ekologiška, tinkanti veganams minerainę bronzinę pudrą Dusty Girls.






Kaina: 25 EUR


Įpakavimas:









Spalva:







Rezultatas:




Mano nuomonė:

Dusty Girls tai Australijoje gaminama labai žaisminga ir geros kokybės mineralinė kosmetika, jos sudėtis yra natūrali, ji tinka veganams, netestuojama ant gyvūnų, tinka net labai jautriai odai, siunčiame į bet kurį pasaulio kraštą (taip pat ir į Lietuvą). Šią pudrą aš gavau testavimui dar praeitais metais, tačiau buvo jau ruduo, tamsios spalvos bronzinė pudra nebuvo must have kosmetikos priemonė, todėl aš nusprendžiau ja palikti kitiems metams. 
Pradėsiu nuo įpakavimo, jis tikrai be galo gražus, žaismingas, tvirtas ir kokybiškas, jį patogu pasiimti į rankas. Smagu sužinoti, kad jis pagamintas ir eco plastiko, kas yra labai svarbu šnekant apie natūralią kosmetiką.
Dar vienas pliusas - tai pudros sudėtis, kam tai yra svarbu, būtinai įvertins visus naudojamus ingredientus.
Pudros spalva gana tamsi, pigmentuota, tačiau lengvai ištušuojama, priduoda veidui labai gaivaus švytėjimo efekto. Net ant mano visiškai balto veido ji atrodo gerai. Tikriausiai dėl savo spalvos, tai nėra oranžinis arba visiškai rudas tonas, tai bronzinė pudra su vos matomu rožiniu atspalviu, kuris tinka net baltaodėms, tačiau šitoje vietoje labai svarbu nepadauginti.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tai, kad jeigu ieškote išskirtinės, draugiškos sudėties mineralinių kosmetikos priemonių, Dusty Dirls geriausias pasirinkimas.
















SHARE:

1 komentaras

  1. Bet tai klausyk, jei dvidesimt penki eurai, tai i Lietuva niekaip be muitines mokesciu neparsisiusi, ania?...Nes sudomino, bet gausis ziauriai daug...

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig