2016 m. birželio 20 d., pirmadienis

Sebastian Penetrate atkuriamasis kondicionierius


Man atrodo apie plaukų priežiūros priemones aš savo bloge rašau dažniausiai. Tiesiog tai mano mėgstamiausia tema, nes eksperementuoti su plaukais man patikdavo visada, mano plaukai buvo įvairių atspalvių, tiesą, labai trumpais nebuvo niekada. Aš vis svajoju apie ilgus ir sveikus plaukus, tačiau plaukų dažymas, balinimas ir tiesinimas neleidžia jiems užaugti, jie trupinėja ir lūžinėja. Taip, mano plaukai jau nebe tokie pažeisti kaip anksčiau, tačiau galiukai vistiek sausi ir reikalauja papildomos priežiūros. Šiandien mes pašnekėsime apie Sebastian Penetrate atkuriamąjį kondicionierį.






Sebastian Penetrate atkuriamasis kondicionierius - tai plaukų priežiūros priemonė, skirta pažeistų plaukų struktūrai atstatyti. Kondicionierius padeda puoselėti ir atkurti nualintus, sausus, lūžinėti linkusius plaukus. Sebastian Penetrate plaukų kondicionierius apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, praturtina plaukus žvilgesiu, spindesiu ir švelnumu. Puikiai tinka chemiškai pažeistiems ir dažytiems plaukams. 

Naudojimas: Nusausinkite šlapius plaukus. Gerai įtrinkite visus plaukus, o ypač plaukų galiukus. Geriausiai tinka dažytiems plaukams. 

Talpa: 250 ml.

Kaina: 24,50 EUR

Kur pirkti: www.inhair.lt

Įpakavimas:








Konsistencija:



Mano nuomonė:

Paskutiniu metu aš naudoju plaukų kaukes vis riečiau ir rečiau, tiesiog plaukai jau nebe tokie sausi (nors galiukai reikalauja daugiau dėmesio), nesinori vasarą sunkių ir riebių plaukų, visgi norsi išsaugoti kažkiek plaukų apimties. Ačiū labai už šios Sebastian linijos rekomendaciją mano skaitytojams, man tikrai tiko ir patiko. 
Pradėsime nuo to, kad tai balzamas (kieno plaukai labai pažeisti ir sausi gali nusipirkti intensyvesnę Penetrate linijos plaukų kaukę), jo konsistencija nėra sunki ir aliejinė. Jis gerai pasiskirsto ant plaukų, neriebina, tačiau aš netepu balzamo ant plaukų šaknų, manau geriau nerizikuoti. Palaikau apie penkias minutes ir nuplaunu šiltu vandeniu (prieš tai naudoju Sebastian šampūną iš Hydre linijos). Po naudojimo plaukai šilkiniai, sunkesni, pamaitinti, tačiau neapsunkinti, neriebūs, gražiai žvilga ir vizualiai atrodo sveikiau. Koks skirtumas tarp Penetrate ir Hydre balzamų? Nedidelis, tačiau jaučiamas, Hydre drėkina, suteikia plaukams švelnumo ir veidrodinio žvelgesio, po naudojimo plaukai tiesesni. Penetrate neapsunkina plaukų, gerai maitina, plaukai nepraranda apimties, tačiau su priemone geriau nepadauginti. Ar man patiko? O taip, tai labai geros kokybės plaukų priežiūros priemones skirtos profesionalams, tačiau atitaikius liniją ir priemones, juos galima naudoti ir namuose. 


PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig