2016 m. birželio 6 d., pirmadienis

Geriausios kosmetikos priemonės (2016.05)





Labai gerai žinau, kad Jūs labai mėgstate tokio tipo įrašus, tačiau išsirinkti tik vieną priemonę ir daugelio kitų be galo sunku, čia jau veikia principas - kurią priemonę naudoju dažniausiai. Kartais, tos pačios priemonės keliauja iš vieno įrašo į kitą, nes nieko geriau aš dar nesu radus. Taip dažniausiai būna su MAC, The Balm ir NYX, šį kartą nei viena MAC priemonė nebuvo naudojama dažniausiai, nes vis nesinori labai ryškių šešėlių ir sunkių makiažų. Bent jau man vasarą norisi paprastumo ir minimalaus priemonių kiekio. Aš rašant šią rubriką galvoju apie tas priemones, kurios važiuos kartu su manimi atostogauti.






Atėjus vasarai aš jau atidėjau į šoną mėgstamą True Match, spalva per šviesi, ir ištraukiau Nude Magique. Dievinu šią pudrą, nes spalva idealiai tinka nuo pavasario iki rudens, konsistencija labai lengva, tepasi maloniai ir atrodo labai natūraliai, vienintelis minusas - jos nėra Lietuvoje.


Geriausia ir dažniausiai naudojama pudra - Sensilis (www.tiesioggraži.lt), tai bronzinė ir švytėjimo suteikianti pudra viename, naudoti lengva ir paprasta, o rezultatas ant veido tiesiog tobulas. Rekomenduoju išbandyti


Dažniausiai naudojama paletė - The balm, tikriausiai ji važiuos su manimi į kelionę, nes sutaupo vietos, visos spalvos naudojamos, čia ir šešėliai, ir skaistalai (kelių atspalvių), bronzantas ir higlighteris.




Geriausia priemonė antakiams - NYX gelis, tobula spalva ir rezultatas.


Geriausias blakstienų tušas iš essence, nes jo kaina labai maža, o rezultatas ant blakstienų geras. Jos tampa ilgos, storos ir labai gražios.


Jeigu reikėtų išsirinkti tik vieną Sigma šepetėlį, be jokios abejonės tai būtų šitas variantas. F23 tinka kontūravimui, jis pakankamai didelis, minkštas, lengvai plaunasi ir nepraranda savo formos.


Labai noriu paminėti ir savaimio įdegio priemones iš Vita Liberata, tai bronzinis aliejus, kuris veikia ne tik kaip savaimio įdegio priemonė, bet ir turi SPF50.


Geriausios ir mėgstamiausios kūno priežiūros priemonės - Fenjal, tiesiog kvapas dieviškas.


Redken Blond idol purškiklis geriausia Redken priemonė, nepasunkina plaukų, lygina, suteikia švelnumo ir žvilgesio.


Šnekant apie veido priežiūrą, norisi paminėti Lancome naktinę veido kaukę, kuri tiko ir labai patiko mano veido odai.


Kiehl's naktinį koncentratą. Aš pačioje pradžioje jo neįvertinau, nes jis realiai skirtas ir patiks riebiai odai. Vasarą mano odos tipas keičiasi, pagaliau aš jaučiu tą teigiamą poveikį, matau pailsėjusi veido odą ir mažesnes poras.


Geriausiu veido kremu pripažintas SkinCode Excusive linijos veido kremas nuo rauklių. Kol kas visais 100% jo patenkinta, jeigu nereikėtų bandyti kitų priemonių mielai likčiau prie šito veido kremo.

Jeigu trumpai, tai būtent šias kosmetikos priemones labai norėjau paminėti. Liko labai daug neišbandytų ir neįvertintų priemonių, bet apie jas pašnekėsime jau netrukus, nes naujas mėnuo, nauji įspūdžiai, nauja kosmetika.












SHARE:

1 komentaras

  1. Tavo veidas šį mėnesį labai gerai atrodė, tikriausaii dėl to L'oreal makiažo pagrindo. Tikrai super :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig