2016 m. birželio 28 d., antradienis

Oriflame „Amazing Paradise“ kvapusis vanduo


Per tokius karščius visai nesinori naudoti jokių kvepalų, nes per saldūs kvapai (o pas mane vien tokie) labai erzina, net labai labai. karštis ir kūno temperatūra labai iškraipo ir pakeičia kvapą, todėl kvepintis jais dienos metu tiesiog neįmanoma. Aš neseniai gavau Oriflame naujienas, apie lūpų blizgius, kurie man be galo patiko pasakosiu kitą savaitę (juk reikia nuotraukas padaryti), o kvepalus jau spėjau įvertinti ir suprasti, jog Oriflame „Amazing Paradise“  labai tinkamas kvapas vasarai.





Mėgaukitės išskirtine kerinčia patirtimi, pristatančia kvapų pasaulyje unikalų „Oriflame“ aromatą – retų Paradise Drop gėlių dvelksmą. Išgautas specialiai „Oriflame“, šis brangių egzotiškų gėlių kvapas kupinas citrusinių ir medienos natų. Jis apžavės nepamirštama, žaižaruojančia aromato magija. 

Šis hipnotizuojantis aromatas atsiskleidžia užburiančia kvapų gausa: švelnios, citrusinės žaliųjų gvajavų ir mandarinų žiedų natos susilieja su subtiliu našlaičių lapų žalumu. Aromatas svaigina rasotų jazminų žiedų gaiva, sultingų aviečių saldumu ir egzotišku, sodriu Paradise Drop gėlių kvapsniu. Vėliausiai uoslę ima kutenti didingas vanilės, muskuso ir karališkojo ugniamedžio derinys.

Retas ir išskirtinis Paradise Drop gėlių kvapas. Randama giliuose Ekvadoro drėgnuosiuose miškuose, ši maža gėlytė ypatinga retenybė. Dar ir dėl to, kad ji žydi vos kartą per trejus metus. 
Evelyne Boulanger ir Alexandra Carlin – žinomos parfumerės, dirbančios su „Oriflame“, pasitelkusios naujovišką gavybos procesą, kuris vadinamas „šaltiniu“ galėjo iš gėlės Paradise Drop išgauti koncentruotą ekstraktą ir rūpestingai panaudoti jos unikalų aromatą nesukeldamos žalos. Išskirtinai „Oriflame“ sukurtame viliojančiame kvape išsiskleidžia visa rojaus esybė, kuri svaigina išskirtiniame „Amazing Paradise“ kvapiajame vandenyje. 

Kvepalų natos:

VIRŠUTINĖS NATOS: žalioji gvajava, našlaičių lapeliai, mandarinų žiedai.

ŠIRDIES NATOS: rasoti jazminai, Paradise Drop, sultingos avietės.
APATINĖS NATOS: augalinis muskusas, vanilės ankštys, karališkasis ugniamedis.


Kaina: 19,99 EUR (pristatymo kaina, įprasta kaina 32,90 EUR)

Kur pirkti: www.oriflame.lt










Mano nuomonė:

Manęs dažnai klausia: "Kas čia per kvepalai pas tave?". Kaip pasakau, kad Oriflame, visi stiebiasi, nes ant manęs būtent Oriflame kvepalai kvepia mistiškai gerai ir viena reikšmiškai kitaip. Aš neslepiu, kad mano mėgstamiausi Oriflame kvepalai visos Giordani variacijos, tačiau šią vasarą Oiflame kartu su garsiais kvepalų kūrėjais išleido naują „Amazing Paradise“  kvapą. Dvi garsios kvepalų kūrėjos Evelyne Boulanger Comme des Garcons Series 2 Red: Carnation, Armani Privé Oud Royal, Ange ou Demon Le Parfum & Accord Illicite, Van Cleef & Arpels First Jasmin de Chine) ir Alexandra Carlin (Amouage Honour Woman ir Beloved Man, Givenchy Immortelle Tribal, Iceberg White) prisidėjo būtent prie šito nuostabiai gaivaus aromato kūrimo.  
Šnekant apie pačius kvepalus, noriu pasakyti, kad kvapas gaivus, vaisinis, lengvas ir labai tinka vasarai. Papurškus kvepalus ant rankos, užjaučiu sūrų jūros kvapą, vos salstelėjusių vaisių aromatą su švelniu baltųjų gėlių poskoniu. Po kelių akimirkų jaučiamas mandarinų žiedų aromatas ir muskuso dvelksmas,
Nors gamintojas ir rašo, kad tai kvepalai, ant mano kūno kvapas išgaruoja po 3 valandų. gal tai ir gerai, nes vasarai labai intensyvius kvapus rekomenduoju naudoti tik vakare. Jeigu patinka Jums, pagalvokite apie aplinkinius, manau jie tikrai nėra pasiruošę saldiems ir stipriems kvapams vasarą.

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig