2016 m. liepos 17 d., sekmadienis

Batiste MARRAKECH DRY SHAMPOO


Aš nelabai suprantu, kaip aš galėjau gyventi be sauso plaukų šampūno? Juk jis taip palengvina gyvenimą. Taip, pilnai sutinku, ne vienas sausas šampūnas negali pakeisti įprastai išplautų plaukų, tačiau o jeigu visiškai nėra laiko? O jeigu vakare po darbo laukia susitikimas su draugais? Juk darbo tualete plaukų tikrai neplausi. Išeitis yra, tai sausieji šampūnai. Batiste naudoju jau labai senai, be galo patenkinta Blonde šampūnu, tačiau svajojau išbandyti ir kitus šios kompanijos šampūnus.  Visi mes puikiai suprantame, Lietuvos rinką pasiekia ne visas asortimentas, pagaliau parduotuvėje galima rasti net 3 naujus Batiste šampūnus: Marakech, Cherry (aš jau seniai jį aprašiau savo bloge) ir Volume (aprašymą irgi galima rasti mano bloge). Logiška, šiandien šnekėsime apie Batiste MARRAKECH DRY SHAMPOO.




Gaivaus aromato sausas šampūnas plaukams
Visų tipų plaukams.
BATISTE sausas šampūnas panaikina riebalus nuo galvos odos ir plaukų paviršiaus. Atgaivina, suteikia plaukams žvilgesio. Procedūra atliekama be vandens. Keletas greitų papurškimų ir jūsų plaukai taps švarūs, gaivūs, atgaus pirminę išvaizdą, padidės apimtis.
Kaip naudoti: prieš naudodami gerai suplakite ir, laikydami 30 cm atstumu, purkškite ant plaukų šaknų. Pirštų galais masažuokite plaukų šaknis tolygiai paskirstydami šampūną. Tada iššukuokite plaukus ir suformuokite šukuoseną. Įspėjimai: slėginis indas - saugoti nuo saulės spindulių ir nelaikyti aukštesnėje nei 50oC temperatūroje. Nebadyti ir nedeginti net tuščio. Nepurkšti į atvirą liepsną ar ant kokios nors įkaitintos medžiagos. Saugoti nuo uždegimo šaltinių, nerūkyti šalia. Saugoti nuo vaikų. Ypatingai degus. Degi turinio masės dalis - 92 %. Vengti patekimo į akis. Nepurkšti ant pažeistos ar sudirgusios odos. Nenaudoti intymiai higienai. Naudoti tik kaip nurodyta. Naudoti tik gerai vėdinamose patalpose.
Talpa: 200ml
Kaina: 3,99 EUR
Įpakavimas:




Mano nuomonė:

Dauguma sako, kad visi Batiste šampūnai panašus, tai netiesa. Aš išbandžiau beveik visus ir galiu teigti, kad stipriausias (geriausiai pašalina riebalus) Original šampūnas, yra spalvotų šampūnų, kurie tapo mano mėgstamiausias, nes gerai nudažo ataugusias šaknis jeigu plaukų dažymas buvo uždelstas. Labai didelės plaukų apimties nuo Volume plaukų šampūnų pastebėta nebuvo, tačiau jie kažkiek pakelia plaukus nuo šaknų. Na o toliau šampūnai pagal kvapus: vyšnių, tropikų, marakech, floral ir t.t.

Šnekant apie Batste MARRAKECH, kvapas labai gaivus ir malonus, šampūnas standartiškai pašalina riebalus nuo plaukų šaknų, jokio stebuklo, tik gerai atliktas rezultatas. 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad sausieji šampūnai labai geri pagalbininkai, ypač vasarą, kai nuo karščio ir aukštos temperatūros mano plaukai jau į vakarą atrodo ne taip gražiai, smagu, kad galima įsigyti mini šampūno įpakavimus, kuriuos patogu pasiimti ne tik į rankinę, bet ir į kelionę, na o svarbiausiai - po sauso šampūno naudojimo išplauti plaukus įprastai.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig