2016 m. liepos 7 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2016.07.07


Ne, ne, aš nieko neužmiršau, šiandien ketvirtadienis ir mūsų Beauty talk rubrika, tiesiog kažkaip pavargau. Manau išeiginė vidury savaitės nieko gero, nespėji nei atsipalaiduoti, nei pailsėti, o šiandien toks jausmas, kad ir vėl pirmadienis. Pradėjau rašyti rubtiką ryte, bet pabaigti nespėjau, važiavau į pristatymus ir susitikimus, o po to į parduotuves, nusipirkau tobulą ilgą vasarinę suknelę, kas nematė, žiūrime blogo Instagram puslapį, na o dabar žodis geriausioms Lietuvos mados ir grožio blogerėms.




Beauty Talk rubriką noriu pradėti nuo naujo SWO žurnalo numerio, skaitome ir žiūrime tobulas nuotraukas, jau svajoju savo rankose laikyti atspausdintą žurnalo versiją.


Ne  tik aš, bet ir Sandra turi tobulą ilgą vasaros suknelę, sutapimas ar ne, bet irgi iš H&M, daugiau nuotraukų Sandros bloge


Juoda ir balta, tobulas spalvų derinys, būtent jį pasirinko Darja. Tai klasikinis drabužių derinukas ne tik dienai, bet ir vėsiam vasaros vakarui.


Baltos spalvos kelnės, tobulas pasirinkimas vasarą, tai dar vienas juodai baltas drabužių derinukas jūsų teismui



Jeigu reikėtų galvoti šios savaitės pavadinimą ir apibūdinimą, sakyčiau 'black and white", nežinau kodėl, bet ir Ieva pasirinko būtent tokios spalvos drabužius, bet atrodo gražiai ir skoningai.


Dievinu įrašus apie naujus pirkinius, tačiau atidarius naują Salomėjos įrašą negalėjau patikėti, rožinė suknelė, taip, taip, Salomėjos pasirinkimas - rožinė suknelė, negali būti ;-) linkiu išsirinkti prie suknelės tinkančius New Balance kedus, laukiame drabužių derinuko nuotraukų bloge.




Tik Modestos dėka aš sužinau apie naujienas natūralios kosmetikos rinkoje, su malonumu perskaičiau įrašą apie John Masters veido ir plaukų drėkiklius.


Įdomiausių šios savaitės įrašu pripažintas "Mineralinių pudrų palygimas" bloge "Apie grožį". Man pačiai buvo ne tik įdomu, bet ir naudinga perskaityti.


Beauty Blender kempines keičia spalvas, nors aš klasikinio ryškiai rožinio varianto net neturiu, iš karto perėjau prie limituotų leidimų, man be galo patinka šį naujovę. Kotrynos bloge skaitome apie kitas Beauty Blender variacijas


Platinama kosmetiką tikrai gali nustebinti ne tik savo kokybe, bet ir tobulomis spalvomis. Aš jau atsisakiau Avon kosmetikos testavimo, nes daugiau nusivylimų, nei atradimų, o man, kaip ir Karolinai labai patiko Mary Kay naujienos lūpų priežiūrai.


Patricija savo blogo skaitytojams pasakoja apie Rimmel kreminę pudrą, o aš labai laukiu rytojau video, nes apie kokteilius ir gėrimus manau įdomu visiems, labai jau domino mane tavo "Arbūzinis patričiukas"


Veido kontūravimas populiarėja vis labiau, todėl visi kosmetikos gamintojai išleidžia kontūravimui skirtas priemones, ar verta dėmesio Catrice kontūravimo paletė sužinosite perskaitę Viktorijos naują įrašą bloge.


Jeigu norisi ryškiau ir kitaip, kodėl gi nenudažyti plaukus turkio atspalvio plaukų dažais kaip tai padarė Justina, pilną apžvalga ir video jos bloge.


Tokia buvo mūsų juodai balta grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,












SHARE:

3 komentarai

  1. Bus bus kokteilis - pabandysi ir Tau patiks ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. O kur nusivylę komentarai apie Avon? Peržvelgiau, vien geri

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Apie tai, kas nepatiko aš net nerašau, tokios kosmetikos priemonės nevertas nei mano, nei jūsų dėmesio, nei vietos mano bloge.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig