2016 m. liepos 8 d., penktadienis

Bonjour, Bourjois....



Manau visi puikiai žinome, kad rinkoje yra Bourjois kosmetika, tačiau prisipažinsiu, aš prie šios kosmetikos stendo paskutinį kartą sustojau prieš gerus penkis metus, pirkau skaistalus, visos naujienos praėjo pro šalį, tačiau Make up Lovers renginyje net dvi garsios vizažistės minėjo Bourjois kosmetikos priemones, tai pažadino mano susidomėjimą, aš prisiminiau kitų blogerių atsiliepimus apie Bourjois matinius lūpų blizgesius, todėl vakar praleidau beveik pusė dienos prie stendo. Kviečiu į virtualią apžvalgą, kur pamatysime ir aptarsime ne tik naujienas, bet ir tai, kas patraukė mano žvilgsnį.


„Bourjois“, 1863 m. įkurta Alexanderio Napoleono Bourjois, – viena seniausių Prancūzijos kosmetikos bendrovių. A. N. Bourjois, įkvėptas žymių aktorių, tarp kurių buvo ir jo draugė Sara Bernar, sukūrė labai aukštos kokybės teatrinio makiažo liniją, išgarsinusią jį visame pasaulyje.
 
1890 m. A. N. Bourjois pirmasis pasaulyje sukūrė kompaktinius skaistalus ir suteikė moterims galimybę kasdien naudotis kosmetika. Apskrita skaistalų forma, sukurta XIX a., – „Bourjois“ simbolis iki šių dienų. 1913 m. bendrovė tapo tarptautine: buvo įkurtos „Bourjois“ atstovybės ir gamybinės patalpos Niujorke, Londone, Barselonoje bei Sidnėjuje. 1980 m. „Bourjois“ patobulino savo pudrą – sukūrė kompaktinę pudrą „Pastel Teint“, klientams siūlomą iki šiol. Šiandien „Bourjois“ – viena seniausių ir sėkmingiausiai veikiančių dekoratyvinės kosmetikos bei parfumerijos bendrovių, priklausančių tai pačiai privačių įmonių grupei kaip „Chanel“ ir „Ungaro“.

Skamba iš tiesų gerai, mano atmintyje dar švieži prisiminimai apie  tobulos kokybės skaistalus, kurie labai primina Chanel užkeptų skaistalų dizainą ir atspalvius. 


Mano žvilgsnį patraukė Bourjois nagų lakai, mačiau labai daug užsienio blogerių nuotraukų, man patiko atspalviai, todėl įrašau į norų sąrašą ryškios fuksijos atspalvį



Būtent apie šią Healthy Balance kompaktinę pudrą ėjo kalba Make Up Lovers renginyje, ją rekomendavo Milita, todėl why not? Kaip aš supratau iš pudros aprašymo, ji skirta ne tik užfiksuoti makiažą, bet ir suteikia matinės odos efektą, labai aktualu vasarą.


Keturių spalvų šešėlių paletės atrodo įspūdingai, spalvos gerai pigmentuotos, galima naudoti tiek dieniniam, tiek vakariniam makiažui. 


Bourjois blakstienų tušai man yra naujiena, aš niekada jų nesu bandžiusi, todėl kažką pasakyti labai sunku, tik tiek, kad pasirinkimas be galo didelis. Šepetėlių yra įvairių, nuo giminių didelių iki klasikinių, tačiau visi puikiai žinome, kad nuo šepetėlio rezultatas nepriklauso


Nors ir visi labai giria Bourjois Healthy Mix kremines pudras (aš visada prieš einant prie kosmetikos stendo padarau namų darbą ir perskaitau kaip įmanoma daugiau atsiliepimų, kad jau žinoti į ką atkreipti dėmesį), man labiausiai patiko Air Mat ir City Radiance kreminės pudros. Patiko ne tik lengva tesktūra, maskavimo galimybės, bet ir nuostabus, lengvas, gaivus kvapas. City Radiance turi SPF30 apsaugą, tai labai aktualu vasarą. Negaliu nepaminėti radiance maskuoklio, kuris labai lengvos tekstūros, bet labai gerai maskuoja, o tamsiausią atspalvį galima naudoti kontūravimui.



Dar vieną naujiena - Nude sensation, tai labai lengvos putėsių konsistencijos pudra, sukurianti Nude makiažo variantą.



Na ir naujienos, tai Rouge Edition serija, Souffle de velvet blizgesiai. Juos malonu pasiimti į rankas, įpakavimas ant tiek mielas, kad nesinori net paleisti. Blizgesiai suflė konsistencijos, spalvos ryškios, idealiai tinka vasarai.



Prie vienos spalvos šešėlių aš stovėjau labai ilgai, labiausiai patiko pilki atspalviai. Nors akivaizdžiai matosi blizgučiai, jie beveik nesijaučia naudojant šešėlius, nustebino spalvų pigmentacija.




Pabaigai blakstienų tušas, šepetėlis klasikinis, tačiau rezultatas ant akių stulbinamas, man labai patiko  galimybė pasirinkti ir ryškiai mėlynos spalvos variaciją.



Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, Bourjois stendas jau ne toks, kokį aš prisiminu, logiška, praėjo daugiau nei penki metai, tačiau naujienos man tikrai labai patiko, jeigu reikėtų rašyti norų sąrašą, jis tikrai būtų be galo ilgas: noriu ir maskuoklio, ir kreminių pudrų ir pagaliau išbandyti Healthy Mix kompaktinę pudrą, o kur dar matiniai blizgiai, naujieji tušai ir vienos spalvos šešėliai. Vienu žodžiu, manau jau greitai apžvelgsiu patikusias priemones, todėl laukite tęsinio.

Atnaujintus Bourjois kosmetikos stendus rekomenduoju ieškoti visuose Kosmada ir Kristiana parduotuvėse












SHARE:

2 komentarai

  1. Bourjois tušai yra mano kone mėgstamiausi - dažo tikrai idealiai :)
    štai healthy mix'as - irgi mano vienas mėgstamiausių makiažo pagrindų, tik, deja, netinka riebiai veido odai :))

    AtsakytiPanaikinti
  2. hmmm, mano oda riebi, taciau Healthy Mix tinka puikiai. btw, riebiaodes su bet kokia "krempudra" turi naudoti ir matiskuma suteikianti pagrinda. (man po daugybes paiesku pasiteisino Givenchy Mister Mat)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig