2016 m. liepos 27 d., trečiadienis

Liner.designer by beautyblender


Visoms toms, kas iki šiol kariauja su netiksliai pravestomis akių pravedimo linijomis, toms, kas prarado viltį nubrėžti jas gražiai ir lygiai, o svarbiausiai vienodai, toms, kas nori tobulo rezultato čia ir dabar skiriu savo įrašą bloge apie Liner.designer by beautyblender.





Gamintojo aprašymas:

Trijų skirtingų briaunelių dėka galima susikurti norimo stiliaus simetrišką įvaizdį, nebijant, jog sudrebės ranka! Priemonė akių pravedimui sukurta lankščios formulės, jog priglustų prie veido odos ir užtikrintų tikslų pravedimą.




    NAUDOJIMAS
    Produktas gali būti naudojamas su visų tipų akių pravedimo priemonėmis. Tereikia pridėti produktą norimu kampu, šiek tiek palaikyti prispaudus, jog priliptų prie odos ir brėžti! Siekiant susikurti dramatiškesnį įvaizdį patartina naudoti ilgąją briaunelę. Siekiant subtilesnio, kasdieniškesnio įvaizdžio – puikiai tiks ilgoji, šiek tiek išlenkta briaunelė. Trečioji, labiausiai išlenkta briaunelė, pasitarnaus vidinių ir išorinių akies kampų ryškinimui.
    Kaina: 17,90
    Kur pirkti: www.groziodraugas.lt
    Įpakavimas:






    Rezultatas:


    Mano nuomonė:

    Tiesą sakant, aš labai skeptiškai žiūrėjau į šitą naujieną, už guminį gabaliuką sumokėti tokius pinigus galima tik vienu atvėju, jeigu tai kažkas TOKIO. Youtube filmukuose merginos naudoja lipnią juostą tam, kad pravesti tikslią liniją, aš irgi bandžiau, tačiau tai nėra patogu. Plius galu gale pavyko priklijuoti kelias mažas blakstienas, kaip buvo skaudu nepasakosiu, akys ašaravo dar kelias dienas. Liner.designer by beautyblender tai ryškiai rožinės spalvos akių linijos pravedimo pagalbininkas, tikrai taip, įsitikinau. Viskas labai paprasta, pridedi prie akies ir suklysti jau neįmanoma, labai patogu. Dar vienas pliusas - linijos gali būti skirtingos, nes priklausomai nuo kampo gali gautis ir katės formos akių pravedimas arba klasikinis kaip padarytas pas mane. Liner.designer turi baltą įpakavimą su veidrodžiu, jo pamesti neįmanoma, todėl už įpakavimą didelis pliusas nuo manęs.

    Apibendrinant noriu pasakyti, kad Liner.designer tikrai veikia ir vertas sumokėtų pinigu, jį naudoti lengva ir paprasta, todėl jeigu dar nesigauna pravesti tikslios linijos, rekomenduoju atkreipti dėmesį.

    PR sample











    SHARE:

    Komentarų nėra

    Rašyti komentarą

    Blogger Template Created by pipdig