2016 m. liepos 15 d., penktadienis

Mano didelė Beautyblender® kempinių šeima



Aš manau visas pasaulis išėjo iš proto dėl paprastų, makiažui skirtų kempinių. O kaip kitaip, manau kiekviena mergina, kuri bent kažkiek domisi kosmetika ir makiažu, svajoja turėti Beauty Blender savo kosmetinėje. Aš tikrai nebuvau išimtis, nes reklama daro savo, todėl prieš gerus metus mano kosmetinėje apsigyveno Red Carpet kempinė, kuri gyvena iki šiol. Ėjo laikas, kempinių atspalvių ir dydžių atsirado be galo daug, šiandien aš papasakosiu apie visus privalumus ir skirtumus, kokias kempines verta pirkti, kam jos yra skirtos ir t.t.









Pristatome Beautyblender® - inovatyvią kempinėlę nepriekaištingam makiažo padengimui! Šis unikalus produktas, sukurtas makiažo meistrės iš Holivudo - Rea Ann Silva, padės tobulai ir profesionaliai padengti veidą makiažo priemonėmis. 
Beautyblender yra 100% veganiška kosmetika, kuri nėra testuota su gyvūnais. 
Beautyblender® – profesionaliam makiažo padengimui ir tobulai atrodančiai veido odai!

Kaina: 19,30 EUR

Kur pirkti: www.topbeauty.lt



Juokas, juokais, tačiau rožinio klasikinio varianto aš neturiu. Mano turimos Beauty Blender kempinės tokios: Nude, Balta, Juoda, Micro, Blusher ir klasikinė raudona.



Paskirtis:




Rožinė, Raudona, Nude ir Violetinės spalvos kempinės skirtinos kreminei pudrai, didelio skirtumo aš nepastebėjau, tai tik jūsų skonio reikalas. Kažkur esu skaičiusi, kad violetinė kempinė skirta  BB ir CC kremams, tačiau nepriklausomai nuo spalvos, jos puikiai padengia bet kokio tipo kremines pudras (vandens pagrindu pudras su Beauty Blenderiu naudoti nerekomenduojama, tačiau niekas nedraudžia to daryti, tiesiog maskavimas bus labai jau minimalus, o kempinė gali sugerti į save beveik visą pudrą).

Juodos spalvos kempinė mano mėgstamiausia, ja plauti lengviausiai. Nors gamintojas (labai logiškai) siūlo naudoti tokio tipo kempines bronzantams ir tamsios skystos pudros atspalviams, aš sakyčiau kitaip, kontūravimui. Tai idealiausia kempinė šlapiam kontūravimo variantui.

MicroMini skirti maskavimo priemonei. Pradžioje atrodė, kad jas naudoti labai patogu, viena kempine padengi kreminę pudrą arba maskavimo priemonę, kita su biria pudra užfiksuoji rezultatą, tačiau man jos per mažos, aš nejaučiu svorio rankoje, todėl MicroMini naudoju mažiausiai.



Baltos spalvos kempinė (Pure) skirta odos drėkinimui (bent jau taip sako gamintojas), aš jau išbandžiau ir galiu pasakyti, kad baltos spalvos kempinė idealiai tinka porų maskavimui su silikoniniu tipo makiažo pagrindu. Tapšnojančiais judesiais su Pure kempine dengti makiažo bazę vienas malonumas.  Logiška, kad kreminės pudros su baltos spalvos kempine nenaudosi




Beauty.Blusher pilkos spalvos kempinė skirta skaistalams. Taip, sutinku, kreminiai skaistalai dabar ant bangos, tačiau aš būtent šią kempinę pamėgau naudoti paakių maskavimui. Ji kiek mažesnė negu klasikinė, todėl idealiai tinka tiek nosies kampučių, tiek paakių zonos maskavimui.


Naudojant BeautyBlender kempines svarbu nepamiršti apie jų plovimą ir valymą. Kempinės viduje kaupiasi bakterijos, todėl jas būtina plauti po kiekvieno naudojimo. Aš naudoju tam skirtą ploviklį, kuris ne tik gerai išvalo kosmetikos likučius, bet ir dezinfekuoja. Negalima kempinių ir  gręžti, jos praranda savo formą ir gali suplyšti.


Na ir pabaigai... tai atrodo mano pirmoji Raudonos spalvos BeautyBlender kempinė. Ji jau prarado savo spalvą (naudojama daugiau nei metai), tačiau neprarado savo formos ir savybių. Puikiai žinau, kad naudosiu ją dar labai ilgai.



Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tai kad kokią kempinę pasirinkti ir kiek jų turėti savo kosmetinėje priklauso tik nuo jūsų. Sutinku, kaina nėra maža, rinkoje siūlomos BeautyBlender kopijos, tačiau jos nėra identiškos, patikėkite, aš bandžiau, skirtumas labai didelis, tiek naudojimo, tiek pudros padengimo, tiek pagrindinių savybių. Geriau turėti vieną klasikinį BeautyBlender variantą, negu kelis panašius. 
Ar rekomenduoju išbandyti? Tikrai taip, aš jau beveik neįsivaizduoju savo makiažo be BeautyBlender kempinės.





SHARE:

2 komentarai

  1. kaip dažnai naudojot ir plovėt tą raudoną kempinėlę? Stebėtina,kad per metus nesuplyšo:)Aš naudoju RT, tai jau po kelių mėnesių ji byra:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. naudojau tikrai ne kiekvieną dieną, plaunu po kiekvieno naudojimo (tiesiog nespaudžiu ir nedręžiu) su Make Up Store muilu, dabar su BB prausikliu. RT aš išmečiau po mėnesio naudojimo, nes irgi suplyšo.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig