2016 m. liepos 25 d., pirmadienis

MISSHA Night Glow Mask - Butterfly veido kaukė (25g)


Kaip aš jau rašiau ne vieną kartą bloge, Korėjietiškos lakštinės veido kaukės mano kosmetinės 'must have', jas naudoti be galo paprasta, viena kaukė - vienam kartui, rezultatas matosi iš karto, atsigavusi, pamaitinta ir gražiau atrodanti veido oda. Tačiau kaukės gali būti ne tik veiksmingos, tačiau ir linksmos. Žinote kokios populiariausios Korėjitškos pramogos? Karaokė ir teminiai vakarėliai, būtent vakarėliams (su šeima, mergvakariams, susitiksimoms su draugėmis) buvo sukurtos tokios tipo linksmos Missha kaukės.






Drugelio formos MISSHA Night Glow vaido kaukė stangrina ir drėkina veido odą. Sudėtyje esantis adenozinas padeda kovoti su raukšlėmis, hialurono rūgštis ir propolis pamaitina odą, sugrąžina elastingumą ir prarastą drėgmę šerpetojančiai veido odai.
MISSHA Night Glow veido kaukės savybės:
  • Akimirksniu suteikia odai reikiamą drėkinimą, skaistina ją.
  • Kaukė turi fluorescentinio švytėjimo tamsoje.
  • Sudėtyje nėra jokių kenksmingų ingredientų, kurie gali dirginti veido odą.
Naudojimas. Prieš naudojant kaukę, odą nuvalykite ir atgaivinkite veido toniku. Uždėkite kaukę ant veido ir tolygiai paskirstykite. Palikite ją veikti 15-20 min. Po to nuimkite kaukę ir švelniai pamasažuokite veidą.
Rekomenduojama kaukės esencijos likučius tepti ant kaklo ir dekolte odos. Kaukę naudokite 2-3 kartus per savaitę.
Kaina: 2,90 EUR
Kur pirkti: www.topbeauty.lt
Įpakavimas:









Mano nuomonė:
Šios kaukės įpakavimas ir poveikis standartinis, tačiau vaizdas... Be jokios abejonės tokia kaukė idealiai tinka mergvakariams, nuotraukoms į instagram, linksmam teminiui vakarėliui. Kaukių būna skirtingų: drugeliai, vorai, gyvūnai ir t.t., viskas pagal skonį, norą ir vakarėlio tematiką. Šnekant apie pačią kaukę, noriu pasakyti, kad ji kiek storesnė (dėl didesnio dažų ir piešinukų kiekio), prigludo prie veido kiek blogiau, tačiau visos kitos savybės tokios pat geros, kaip ir paprastos lakštinės kaukės. O žinote kas svarbiausiai? Piešinukas šviečia tamsoje, todėl labai rekomenduoju tokio tipo kaukės renginiams, tai ne tik atgaiva jūsų veido odai, tačiau ir pramoga visiems aplinkiniams.


PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig