2016 m. liepos 5 d., antradienis

PUPA Vamp šešėliai (spalvos 403 ir 404)


Labas rytas, mano brangieji, šiandien mes šnekėsime apie PUPA Vamp akių šešėlius. Manau niekam  ne paslaptis, aš labai mėgstu šešėlių paletes, galiu pasakyti, PUPA ART paletės dieviškos, spalvos ir kokybė tobula, tačiau gavus testavimui šešėlius po vieną, manęs vis nepalieka mintis, aš kažką praleidau, nes spalvos tiesiog pasakiškos.






Gamintojo aprašymas:



Sodrių spalvų akių šešėliai padės sukurti nuostabų, madingą makiažą, šiuos šešėlius galima naudoti sausu ir sudrėkintu teptuku, taip išgaunant švelnesnę ar ryškesnę spalvą.

Kaina: 10,50 EUR

Kur pirkti: Kristiana ir Kosmada

Įpakavimas:









Rezultatas:





Mano nuomonė:

Mano kolekcijoje daug PUPA akių šešėlių: PUPA Vamp, PUPA Dot Shock kolekcijos, PUPA Art paletės, prieinu prie išvados, kad šešėliai viena iš stipriausių PUPA pusių, nes kokybė tikrai labai gera. Taip, PUPA Dot Shock šešėlių paletė labai jau švelnių atspalvių, tačiau jeigu reikia dramos - tai PUPA Art. Vienos spalvos akių šešėliai Vamp tobuli, tiek įpakavimu, tiek savo kokybe. Man, tiesą sakant, įpakavimas nėra labai svarbus (noriu pasakyti čia yra teptukas, kurio aš nenaudojau, aš turiu rankų darbo PUPA šepetėlius), man svarbiau yra rezultatas ant akių, koks jis tobulas, tiesiog wow. Aš naudojau šešėlius ant PUPA šešėlių pagrindo, taip spalvos atrodo dar ryškiau. Dvi spalvos su blizgučiais, tačiau blizgučių nesijaučia, tai savotiškas 'frost' efektas, kuris be galo gražiai atrodo darant dūminį arba vakarinį makiažą. Šešėliai (su pagrindu) išsilaiko visą dieną, labai rekomenduoju išbandyti jeigu naudojate tik viena ar kelis šešėlių atspalvius.


PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig