2016 m. liepos 4 d., pirmadienis

Sensilis IDYLLIC Stem Cell Antiaging Global Treatment – daugiafunkcis kremas, veikiantis odos kamienines ląsteles brandžiai odai


Niekam nėra paslaptis, kad apie raukšles reikia galvoti iki jų atsiradimo. jau ne vieną kartą pasakojau bloge apie tai, kad kremus nuo rauklių pradėjau naudoti nuo 22 metų profilaktiškai. Negaliu pasakyti kad raukšlių visai neturiu, yra ir mimikos raukšlės ir paakių raukšlelių nuo streso, tačiau savo veidu aš esu labai patenkinta. Tačiau dar dažniau naudoju kremus nuo rauklių, miegas, sveikas maitinimas ir gyvenimo būdas yra labai gerai, bet apie veido priežiūrą pamiršti negalima. šiandien jūsų dėmesiui prabangus Sensilis Idyllic veido kremas su deimantų, ametistų ir safyrų pudra.





Ypatingas  intensyvaus poveikio senėjimo požymius naikinantis kremas, kurio sudėtis – išties išskirtinė. Stem Cell Complex formulėje yra augalinių kamieninių ląstelių ekstrakto, kuris prailgina epidermio kamieninių ląstelių ilgaamžiškumą. Senėjimą stabdantis aktyviųjų dalelių kompleksas stangrina odą, lygina raukšles ir mimikos linijas.
Kruopščiai parinkti egzotinių gėlių – riešutinių lotosų, pasiflorų ir skėtinių agapantų – ekstraktai gerina odos struktūrą, apsaugo nuo oksidavimosi ir lygina atspalvį. Galutinis prabangos akcentas – deimantų, ametistų ir safyrų pudra, kuri intensyviai skaistina odą.

 
Kremas užbaigia kasdienį veido priežiūros ritualą,  apgaubdamas odą prabangiu komfortu ir sugrąžindamas jaunatvišką išvaizdą. Maloni kremo konsistencija ramina odą, o sudėtyje esančios  tviskančios dalelės daro ją dar skaistesnę.

KAM TINKA

Kremas tinka visiems odos tipams.

           
Talpa: 50 ml
Kaina: 111,15 EUR

Įpakavimas:








Konsistencija:





Mano nuomonė:

Aš tikrai ieškau išskirtinumo, tačiau brangi akmenys sudėtyje ir auksinis įpakavimas turi įtakos mano sprendimui, tačiau už tokią kainą rezultatas privalo būti ant veido. Pradėsime nuo pradžios, aš turiu mėginuką 5 ml., manau būtent tiek užtenka suprasti ir padaryti sprendimą, pirkti pilną įpakavimą ar ne. Reikia pripažinti, kad ir mini sample įpakavimas gražus, naudoti patogu ir į rankas pasiimti malonu. Man 5ml kremo pilnai užteko dviejų savaičių naudojimui rytais (vakarais aš pasirenku naktines kaukes arba aliejus). Kremas nėra labai lengvas, jis kreminės konsistencijos, labai gražios rožinės spalvos, gali būti naudojamas kaip makiažo pagrindas (kreminė pudra ant jo tepasi labai gerai ir lygiai bet be makiažo bazės). Kremas turi malonų, tačiau pakankamai ryškų kvapą, jeigu kvapas neįtiks, gali erzinti. Sensilis IDYLLIC tepasi maloniai, naudojasi taupiai, porų nekemša, manau tiks normaliai-sausai odai.  Svarbiausiai poveikis nuo raukšlių, dėl to ir susirinkome. Aš manau ne vienas kremas negali paveikti gilių raukšlių, tačiau padaryti jas vizualiai mažiau matomas gali. Noriu pasakyti, kad po geros savaitės naudojimo mano mimikos raukšlės lūpų zonoje tapo mažiau matomos, tai labai geras rezultatas. Daugiau nieko negaliu pasakyti, nes 5 ml. man buvo per mažai pilnai nuomonei apie produktą sudaryti. 


PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig