2016 m. rugpjūčio 29 d., pirmadienis

Maybelline COLOR SENSATIONAL LOADED BOLDS LŪPŲ DAŽAI (spalva Midnight Melot 885)


Jau tikriausiai matėte, kad gavome labai daug Maybelline naujienų, viena iš jų - matiniai lūpų dažai. reikia pasakyti, kad Meybelline matiniai lūpų dažai tikrai ne naujiena mano kosmetinėje, turiu kelis atspalvius, patinka net labai. Aišku, jie neturi tiek atspalvių kaip MAC, tačiau jų kaina nėra labai didelė, na o kokybė tikrai nenusileidžia MAC. Šį rudenį kolekciją papildys dar keli nauji atspalviai, aš pradėjau testavimą nuo tamsiausio Midnight Melot 885 atspalvio.


Gamintojo aprašymas:



Intensyvūs spalvų pigmentai. Matinis efektas. Kreminė tekstūra, kad lūpų dažai teptųsi ypač lengvai ir lūpoms suteiktų malonų pojūtį. 3 ryškūs atspalviai: 882 Fiery Fuchsia, 885 Midnight Merlot, 886 Berry Bossy.







Mano nuomonė:

O, Dieve, tu Dieve, na kodėl aš gyvenu Lietuvoje o ne JAV? Na kodėl Lietuvoje pristatomos tik kelios spalvos. Na o dabar apie viską nuo pradžios. Seku Maybelline NY Instagram puslapį, žinau, mačiau ir googlinau šių unikalių lūpų dažų atspalvius, wow, galvojau, kaip gerai būtų, jeigu jie atsirastų Lietuvos rinkoje. Patikėkite, kaip jau sakiau, Maybelline matinių lūpų dažų kokybė superinė, jie labai gerai pigmentuoti, spalvos gražios, bet... spalvų pasirinkimo nėra: raudona, ryškiai rožinė, fuksija ir tamsiai bordo. Pagaliau, pagaliau dar viena naujiena Lietuvos rinkoje ir vėl, tik kelios spalvos. Na kodėl? Kodėl nėra ryškios violetinės, tamsios juodai-pilkos, mėlynos? Aš, manau ir ne tik aš, labai norėtumėm būtent tokių įdomesnių atspalvių. Turim ką turim, reikia mokėti džiaugtis, o aš džiaugiuosi tamsiai bordo atspalviu, kuris labai panašus į MAC Sin spalvą, toks pat intensyvus, bet gal kiek į bordo, o MAC Sin turi juodą pagrindą. Kokybė tikrai nenusileidžia, Maybelline lūpų dažo konsistencija sausoka, tepasi gerai, pieštukas reikalingas (nuotraukose be pieštuko, bet jeigu eičiau į renginį arba miestą, pieštuką tikrai panaudočiau), tada kontūras būtų kiek ryškesnis ir tikslesnis. Maybelline matiniai lūpų dažai sausina lūpas minimaliai, atrodo ant lūpų pakankamai gerai, vizualiai balina dantis, išsilaiko apie geras keturias valandas, pigmentas įsigeria į lūpas.
Ką aš norėčiau pasakyti apibendrinant, labai graži spalva tinkanti vakariniam makiažui, dieną atrodo kiek per ryškiai, todėl tiks tik labai drąsioms, na o aš jau išėjau bandyti kitus atspalvius, todėl laukite tęsinio...

PR sample








SHARE:

3 komentarai

  1. Tai jau tikrai juodai-pilkos ir aš labai norėčiau. Gal vėliau ir kitas spalvas atveš? :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig