2016 m. rugpjūčio 12 d., penktadienis

Wolford, vienas žodis - tuo viskas pasakyta


Wolford, vienas žodis, ir manau tuo viskas pasakyta apie kokybę, apie skonį ir pasirinkimą. Tikriausiai reikia pradėti nuo to, kad Wolford, tai iš mados neišeinanti klasika, šį brendą pamėgo tokios žvaigždės, kaip Selena Gomez, Victoria Beckham, Kate Moss, Lady Gaga, Kim Kardashian, Sarah Jessica Parker, Kate Blanchette, Keira Knightley, Emma Watson ir Vanessa Paradis. Šiandien kviečiu į virtualią kelionę į Wolford parduotuvę PC Europą.

 Apie Wolford prekės ženklą girdėjau jau seniai, puikiai atsimenu parduotuvėje pačiame Vilniaus centre, Trakų gatvėje. Dar kai buvau 18, ėjau apžiūrėti virtinas ir svajojau, kad kada nors mano drabužinėje atsiras geros kokybės prabangių apatinių ir pėdkelnių. Wolfors, tai iš mados neišeinanti klasiką, tai be galo gera kokybė ir labai didelis asortimentas, manau tikrai patiks toms, kas vertina kokybę.






Apatiniai – tai drabužis, kurį moterys paprastai slepia nuo vyrų akių, tačiau jie suteikia moteriai pasitikėjimo savimi, paverčia ją karaliene, nesvarbu, kokio audinio ar dizaino jie būtų. Pastebėta, kad moterys drąsiau eksperimentuoja su viršutiniais drabužiais ir jų deriniais, nes apatinis trikotažas – tarsi antroji oda, moters charakterio atspindys, dažniausiai nekintantis ilgus metus. Tačiau net čia vyrauja tam tikros tendencijos – sezono audiniai, raštai ir spalvos, – diktuojamos apatinių drabužių dizainerių. 

Pirmoji Baltijos šalyse oficiali Austrijos premium segmento apatinio drabužių prekės ženklo „Wolford“ parduotuvė, atidaryta Vilniuje, prekybos centre „Europa“, visoms moterims suteikia progą susipažinti su naujomis tendencijomis ir saugiai eksperimentuoti, derinant skirtingų raštų, audinių bei spalvų apatinius drabužius.




Svarbiausias akcentas rudenį – kerėti subtiliu moteriškumu, kai prabangūs nėriniai ir raštai daugiau pridengia nei atveria bei išsiskirti audinio kokybiškumu, ne rėkiančiomis spalvomis. Beje, rudens-žiemos spalvų topas – grafito pilka ir karališkai burgundiška (žinoma, klasikinė juoda ir balta visada populiarios – ne veltui jos klasikinės). Į mados areną vėl sugrįžta glaustinukės, kurios kartais tampa viršutinių drabužių dalimi, tačiau daugiau kaip daugiasluoksniškumo dalis, ne rėkiantis pagrindinis akcentas.



Pėdkelnių rojus, prisipažinsiu, kad pirmą kartą pamačiau specialias pirštinės skirtos tam, kad teisingai užsidėti pėdkelnes. Wow, tikrai wow. Aš esu pirkusi brangias ir kokybiškas pėdkelnes iš la Perla, todėl galiu drąsiai pasakyti, skirtumas tikrai yra. Aš dar nesu išbandžiusi Wolford siūlomų gaminių, tačiau manau labai greitai tai padarysiu, tada galėsiu papasakoti kiek daugiau ir pasidalinti savo atradimais ir nuomone.






Aš tikriausiai pasakysiu dar kelis žodžius apie tai, kas labiausiai patiko man, patiko apatiniai, nes pirmoji asociacija su Wolford, tai pėdkelnės ir kojinės, tačiau apie jas šnekėsime kiek vėliau, o kol kas mano dėmesys apatiniam trikotažui, kuris iš tiesų vertas mano ir jūsų dėmesio. Spalvos klasikinės: juoda, nude ir rožinė.  Mane labiausiai sudomino glaustinukės, kurios koreguoja figūrą (yra net 3 skirtingos figūrą koreguojančių glaustinukų rūšys) jos labai malonios kūnui, besiūlės ir tikrai veikia. Dar vienas mano atradimas - braletės, kurios šį sezoną vėl ant bangos ir privalo būti kiekvienos iš mūsų drabužinėje.




Apibendrinant noriu pasakyti, kad man buvo įdomu buvo apžiūrėti siūlomą asortimentą ir sužinoti kažką naujo, kaip ir žadėjau, apie pėdkelnės, spalvas, pasirinkimą ir kokybę šnekėsime kiek vėliau, Būtinai atsakysiu į klausimą, ar verta mokėti brangiau... Tad laukite tęsinio....















SHARE:

3 komentarai

  1. O kokie seksualūs apatiniai. Manau, kad kokybė jų tikrai turėtų būti superinė. Įdomu ar yra jų parduotuvė Kaune, norėtųsi pamatyt realiai kaip atrodo.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Gaila, kad toks nuostabus apatinis trikotažas Vilniuje tik randamas. Aš taip pat norėčiau tokį įsigyti prieš artėjančias šventes.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig