2016 m. rugsėjo 15 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2016.09.15


Pagaliau man pavyko paskirstyti savo darbo laiką taip, kad galėčiau parašyti du straipsnius pirmoje dienos pusėje, spėti nuvažiuoti į miestą, susitikti su draugais ar kosmetikos ir drabužių brendų atstovais, padaryti nuotraukas ir įamžinti drabužių derinukus, skirti laiko šeimai, o vakare vėl atrasti laiko blogo rašymo. Kol kas planas veikia, žiūrėsime kaip bus toliau, na vakariniam skaitymui mėgstamiausia Beauty Talk rubrika, geriame kakavą kartu ir skaitome geriausius mados ir grožio blogerių straipsnius.






Nežinau kas man patinka šioje Darjos nuotraukoj labiausiai: naujieji kedukai, plaukų spalva ar naujas šilkinis bomberis. Nors išsirinkti be galo sunku, balsuoju už kedus, o kokia jūsų nuomonė?


Lauros bloge jūsų dėmesiui naujas drabužių derinukas ir stilingas juodos spalvos bomberis, manau šį rudenį bomberis privalo būti kiekvienoje drabužinėje.


Kas sakė, kad pilkos spalvos suknelė atrodo nuobodžiai? O dieve, kaip aš noriu tokios 'nuobodžios' suknelės, ir dar kaklo papuošalo kartu. Vienu žodžiu, ieškome smulkmenų kur nusipirkti Evos bloge.



Ačiū Mažeinai, būtent ji apšvietė mane kad fotografuoti drabužių derinukus reikia iš pat ryto, kol miestas dar miega. Pasinaudojom patarimais, tikrai veikia. Na o Maženos bloge tobulas drabužių derinukas ir tobulos nuotraukos.


Na o štai mūsų su  Sandra rytinės fotosesijos rezultatas. Šitos nuotraukos ir drabužių derinukas (iš visų įamžintų) man patiko labiausiai. Kodėl? Nes negalėjau patraukti akių nuo tobulų batelių. 


 "Prieš Jus mano tipinis drabužių pasirinkimas, kai klasika sutinka patogumą. Dryžiai ir kulotės yra mano du mėgstamiausi dalykai drabužinėje!", - rašo Simona. Man labai patinka minimalistinis Simonos stilius, o jos figūra leidžia bet kokius drabužių sprendimus. Daugiau detalių, jos bloge.



Ingos bloge skaitome apie rugpjūčio mėgstamiausias kosmetikos priemones, Galiu pasakyti tiesiai, nesvarbu koks mėnuo, mano mėgstamiausiais vistiek lieka MAC, todėl jau nustojau rašyti tokio tipo rubriką, nes priemonės kartojasi kiekvieną mėnesį. kas patinka Ingai, skaitome bloge.


Esu girdėjusi apie ryžių miltelių birios pudros poveikį riebiai odai, nesu bandžiusi, todėl su malonumu perskaičiau Modesto atsiliepimą apie jau išbandytą kosmetikos priemonę.


Kotryna irgi įvertino naujus "Geometrix" linijos auskarus, tiesą sakant, nebūčiau pagalvojus, kad vieno auskaro kaina 5 EUR, aš buvau įsitikinusi kad poros.


Patricija savo blogo skaitytojams pasakoja apie naują PUPA rudens limituoto leidimo kolekciją, jūsų dėmesiui naujas nagų lakas.


Kokia tobula naujoji Invisibobble gumitė, tiesą sakant, kitš gumičių aš jau nenaudoju, o kam? Juk Invisibobble tikrai tobulos, minkštos, patogios ir nepeša plaukų.


Mano namuose, juk esu ištikima grožio bologėrė, kosmetika yra visur, ant stalo (daromos nuotraukos), vonioje, ant servanto, virtuvėje. Pas mane draugai ateina kaip į kosmetikos muziejų, pažiūrėti naujienų. Ką galima rasti ant Salomėjos darbo stalo, skaitome bloge (PS. vienu žodžiu, antra  tavo straipsnio pastraipa apie mane)

Tokia buvo mūsų stilinga grožio savaitė, ačiū, kad skaitote,



PS. Pastebėjau, kad grožio blogų mano sąraše liko visai nedaug, vienos jau nerašo, kitos rašo labai retai, vienu žodžiu, jeigu žinote gerus ir dėmesio vertus blogus (geri tekstai, geros kokybės nuotraukos, o ne vienas straipsnis ir vos matomos nuotraukos, kur nieko neįžiūrėsi), parašykite man komentaruose ;-) Jeigu esi blogeris, manai kad tavo vieta šitoje rubrikoje, bus be galo malonu susipažinti ;-)













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig