2016 m. rugsėjo 15 d., ketvirtadienis

Lancome VISIONNAIRE ADVANCED MULTI-CORRECTING CREAM ir VISIONNAIRE YEUX EYE ON CORRECTION™ (pirmas įspūdis)


Tikriausiai jau matėte, Lancome pristato naują VISIONNAIRE veido priežiūros liniją, visapusį koreguojantį dieninį veido kremą ir pažangų paakių kremą. Aš nuo pirmadienio pradėjau testavimą, šiandien skubu pasidalinti pirmu įspūdžiu, nes gamintojo pažadai tikrai įspūdingi, ar kremai tikrai verti dėmesio ir savo kainos?











Visionnaire Advanced Multi-Correcting Cream
Pažangus visapusis koreguojamasis dieninis kremas
Visų tipų odai.
Naudojant Visionnaire kremą kiekvieną dieną, veido oda atgauna elastingumą, pašviesėja odos tonas bei sumažėja raukšlių atsiradimas. Renovatyvioji LR 2412 Jasmonate molekulė bei hialurono rūgštis sukuria šilkinę kremo tekstūrą, kuri akimirksniu įsigeria į odą ir sukuria antros odos pojūtį.
Kremas drėkina ir skatina komforto pojūtį 24 valandas per parą. Visonnaire Advanced Multi-Correcting Cream sujungia sodrią kremo tekstūrą su fluido lengvumu, tad veido odą tepant kremu jaučiamas malonus ir ilgai išliekantis drėkinimo bei gaivos pojūtis. Praturtintas geriausiomis LR2412 molekulės savybėmis, jis daro įtaką keturiolikai pagrindinių sveikos odos veiksnių visuose jos sluoksniuose bei paskatina atsinaujinimo procesą.
Po pirmo naudojimo: šviežios ir komfortiškos odos pojūtis visą dieną.
Po trijų dienų: švelnesnė,  sudrėkinta ir švytinti oda.
Po keturių savaičių: elastingesnė oda, sumažėja raukšlių matomumas.

Talpa: 50ml
Kaina: 86 EUR







Visionnaire Yeux Eye On Correction™
Pažangus koreguojamasis paakių kremas
Visų tipų odai.
Visionnaire: Nauja jėga tobulos odos vizijai!
Mūsų akys yra puikus gyvenimo būdo, vidinės būsenos ir sveikatos atspindys. Taip pat, akys atskleidžia pirmuosius senėjimo požymius, tad moterys yra linkusios maskuoti paakius storu makiažo sluoksniu ar slėptis už saulės akinių, taip paslėpdamos savo vieną svarbiausių išraiškingumo ir asmenybės dalių - akis.
Padėti nusiimti šią kaukę ir grąžinti moterims vidinę jėgą ir pasitikėjimą savo išvaizda kasdien, LANCÔME pristato naują Visionnaire paakių odos priežiūros priemonę: Visionnaire Yeux-Eye On Correction™taip tęsdama savo misiją kurti pažangias veido odos priežiūros priemones ir padėti moterims puoselėti ir išsaugoti savo grožį.
Visionnaire veido odos priežiūros priemonės koreguoja pirmuosius senėjimo požymius ir suteikia ilgalaikę apsaugą veido odai. Praturtintos inovatyvia LR 2412 Jasmonate molekule, priemonės prasiskverbia net į giliausius odos sluoksnius, suaktyvina natūralų odos regeneracijos ciklą, drėkina ir glotina ją.
Hydra Blur technologija: veiksminga inovacija 

Visionnaire Yeux akių kremo sudėtyje yra specialios mikrodalelės, kurios sukuria šviesą išskaidantį ir nelygumus sumažinantį efektą. Tokiu būdu kremas akimirksniu vizualiai išlygina smulkias raukšleles apie akis ir koreguoja paakių odos toną.
Kremas yra ypatingos šilkinės tekstūros, tad akimirksniu suteikia odai švelnumo pojūtį.
100% apklaustų moterų patvirtino, kad joms patinka lengvas ir švelnus pojūtis tik užsitepus kremo, 98% moterų patvirtino, kad jaučia ypatingą švelnumą ir 88% apklaustų moterų patvirtino, kad kremas akimirksniu įsigeria į odą.

Talpa: 15ml
Kaina: 68,95 EUR





Mano nuomonė:

Ko aš tik savo gyvenime nesu bandžiusi, patikėkite esu testavusi (pirkau pati dar prieš blogo rašymą, nes be galo patiko mėginukas) VISIONNAIRE pažangų odos korektorių, kitaip tariant, serumą. Kristianos parduotuvėje gavau mažą serumo buteliuką dovanų, nuo to prasidėjo mano susižavėjimas produktu. Tada oda buvo probleminė, riebi, poros buvo kur kas didesnės negu dabar, pasitaikydavo spuogų. Serumas man patiko be galo ir krašto, jis pagamintas silikonų pagrindu, lengvas, tačiau gerai maskuoja poras. Kiek prisiminu nuo tada, užtepi, porų nesimato. Wow, kokia tobulybė, net būkime realistais, serumas kimšdavo poras, kaip sakoma, lazda turi du galus. 
Kodėl sutikau išbandyti naujas VISIONNAIRE veido priežiūros priemones? Pasitikiu Lancome kaip kosmetikos brendu, Dievinu Lancome Genifique, dauguma išbandytų veido priežiūros priemonių tiko ir patiko, todėl perskaičius aprašymus patikėjau ir susigundžiau.
Na o dabar apie pačias priemones, kaip sakiau, pirmas įspūdis. Įpakavimas tobulas, sunkus, stiklinis, malonu paimti į rankas. Logiška, už tokia kainą kitaip ir nebūna, kitaip Lancome nebūtų lukso brendu. Dieninis kremas tirštas, silikoninis, iš pirmo žvilgsnio per sunkus, na tikrai per sunkus mano veidui, ypač per tokius karščius, tačiau susigeria akimirksniu, nepalieka nei riebumo, nei sunkumo jausmo, nesinori nuplauti po kurio laiko. Taip, kremas palieka silikoninį sluoksnį, būtent jo dėka veidas ypač švelnus, kreminę pudra tepasi paprasčiau, nereikia naudoti makiažo bazės. Vakare nuplovus makiažą jaučiasi skirtumas, veido oda minkšta ir švelni, ją malonu liesti. Pastebėjau, kad visą vakarą čiupinėjau savo žandus, tik kiek vėliau prisiminiau, taigi čia naujo kremo efektas.Ar kremas nekemša porų? Nežinau, kol kas apie tai šnekėti per anksti.
Paakių kremas velniškai tirštas, tikriausiai tirščiausias mano turimų paakių kremų kolekcijoje, bet, kaip ir dieninis kremas, susigeria akimirksniu, užpildo raukšles, maskuoklis tepasi stebuklingai gerai, laikosi taip pat, nepabėga ir neplaukia, laikosi visą visą dieną, nesijaučia sausos paakių odos efekto. Galiu pasakyti jau dabar, paakių kremas įspūdį tikrai paliko, tačiau testavimą dar pratęsime ir susimatysime jau kitą savaitę, aptarsime odos pasikeitimus.

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig